Bebek hareketinde azalma

Kızlar selam :cherry_blossom: 29 haftalık hamileyim. 2 gün öncesine kadar bebeğim kıpır kıpırdı maşallah hatta bazen canımı acıtıyordu gerilmeleri o derece. Ama dünden beri hareketleri azaldı hatta gezinme gerilme yok. Arada ilk hareketleri gibi tık tık attığını hissediyorum anlık o kadar. Bu dönemde normal mi ? Aynı sorunu yaşayan var mı ?

1 Beğeni

31+6 şu an günümüz ama bende de ortalama 3 gün önceye kadar hareketlerde o zamana kıyasla azalma var. Bence tamamen miniklerin keyfinden kaynaklı. Daha önceki haftalarda da 3 gün çok hareketliyse 4 gün daha sakin oluyordu. Tabi ki tedbiri elden bırakmamak gerekir ama yine de ters giden bir şeyler olduğunu düşünüyorsanız bir doktora başvurun isterseniz​:white_heart:

2 Beğeni

Merhaba :cherry_blossom:ben de 26dayım 2 gündür hiç hissedemiyordum eski hareketleri yoktu çok korktum panikledim doktora gidecektim ama bugün düzeldi eskisi gibi kıpır kıpır. Arada bir yapıyorlarmış böyle alan daraldıkça daha az hareket edecekler sanırım

1 Beğeni

Yaa çok şükür sevindim :cherry_blossom: Benimkide canımı acıtsın eski kıpırlığına dönsün hemen yeter ki :smiling_face: evet öyle diyorlar ama aslında alanları daralıyor daha çok hissetmemiz lazım değil mi diyorum kendi kendime :sweat_smile:

1 Beğeni

Ayy ben de hiç bilmiyorum ilk gebeliğim sizin söylediğiniz de mantıklı :joy::joy:aynı sizin gibi panik yapmıştım ama çok şükür paşamız keyfine göre hareket ediyormuş meğerse. Sizinki de döner eski kıpırtılığına dönünce yazın burdan mutlaka. Yukardaki arkadaş çok güzel söylemiş tedbiri elden bırakmamak lazım ama bizim gibi hemen panik de olmamak lazım :face_with_hand_over_mouth: sağlıkla gelsin miniğiniz :pray:t2:

2 Beğeni

:joy: Amiiin inşallah yazarım muhakkak :heart_eyes:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :cherry_blossom: İçim birazda olsa rahatladı zaman tanıyım küçük paşanın keyfini bekliyim bakayım :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Dünden beri durmuyoruz çok şükür eski modunu yakaladı beyefendi :sweat_smile::see_no_evil:

2 Beğeni

:partying_face::partying_face: gözünüzz aydın. Sağlıkla gelsin :cherry_blossom:

1 Beğeni

Amin :face_holding_back_tears: sizin bebişte sağlıkla gelsin :white_heart:

1 Beğeni

Merhaba ben de şu an 29. Haftadayim ve ben de bir gündür sizinle aynı sorunu yaşıyorum çok azaldı hareketleri :disappointed_relieved: sizin bebişin hareketleri düzelmiş sanırım darısı bizimkine :cherry_blossom::pray:t2:

1 Beğeni

Evet çok şükür düzeldi hareketleri :smiling_face: Hiç endişe etmeyin bende çok endişelenmiştim 3 gün felan sürdü çok az hissediyordum sonra düzeldi şükür :smiling_face: Güzel dönüşlerinizi bekliyorum içinizi ferah tutun :tulip:

Teşekkür ederim çok şükür 3. günde düzeldi benim de bugün gayet hareketli :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Maşallah :smiling_face: Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :palms_up_together:t2::tulip:

1 Beğeni