Bebek hareketi

Dün çok hareketliydi ama çok fazla toplanıyordu genelde yanlarda toplanır ortada toplandı sıklıkla gece de uzun bir süre hareket etmeyince merak ettim kıpırtı hissedince rahatladım ama şuan hala aynıyız çok sert karnım toplanmış ve hareket az bilen yaşayan var mı neden oluyor acaba 35+3 haftaligim :sparkles:

Cevap için teşekkürler​:sparkling_heart:peki bir sorunmu bu sancı varsa yakında dogummu var yani doktor birşey dedi mi hatirladigim kadarıyla sizde daha doğum yapmadınız aramızda pek birşey yok yani normalmidir

Benım de karnım sertleşiyor ağrım da var gıttım sancım çıktı açılma yerınde yumuşama var dedi işte ağrın olursa gel dedi acile gittim pazartesi günü kontrolüm var ona gitcem bakalım ne dıyo açılmam olsaydı hastaneye yatıracaktı

Sağlıkla kucağına alman dileğiyle ben çözemedim bakalım en iyisi doktora gitmek olucak sanrm

Gittin mi hastaneye

Bebeğin yeri darlaşıyor artk benimde öyleydi aslında hareket ediyor ama hissetmiyor ola bilirsin yeri darlaştı bende çok korkup gece yarısı bile hastaneye gittim ağrım var diye ama normal yani 24 saate 10 kez hareket ederlermiş ama gün geldikçe azalıyor hareketler

:smiling_face_with_tear:çok kimildasa da merak ediyoruz kimildamasada ama ne bileyim benimki sürekli bir yere toplanıyor bir yerleri yitiriyor sanırım sığmıyor yırtıp cikicak :joy:

Benimde bebeğim hep sağ tarafta toplanırdı kaburgama dayanırdı güzel bir hiç tadını çıkar bebeğim doğduktan sonra özlemeye başladım karnımda hareketlerini doğumdan sonra karnımda gibi his bekledim

Bebeğinizin cinsiyeti ne peki

Bn ilk kızım da öle olmustum 7 aylık 1500 kilo ile doğum yaptım normal doğum suyum gelmedi gece 0000 de leke geldi sadece