Bebek hareketi

Kızlaar ilk gebeliğim 16+2 haftaligim bebek hareketimi yoksa vucutsal bir tepkime mi nasıl ayırt ederim acaba günde 2-3 defa karnımda pit pıt atma hissi sanki hafif vuruş gibi oluyor acaba normal bedensel mi bebek mi ne zaman hissederim bebişimi

Benim de ilk gebeliğim ben bebeğimi 17.haftamda hissetmiştim. Siz de hissetmiş olabilirsiniz bu haftada normaldir

Hissettiğiniz bebek hareketi buyuk bir ihtimalle, bende 16.haftada ilk olarak günde iki uc defa pıtpıt seklinde hareketini hissettim. Her hafta daha da guclenerek artacak.

Ayyy ben vucutsal birşey sanmıştım ağlarım yaa çok teşekkür ederim

İnşallah bebektir artık sabırsızlanıyorum hissetmek için :blush:

30 dan sonra dursa da uyusam diye sabırsızlanırsın​:joy::joy:

1 Beğeni

:sweat_smile:ay şimdiden uyuyamıyorum ki ama sağlıklı olsun da doguncada uyutmuycak zaten

1 Beğeni

He yemin ederim​:joy::joy:. Ben de hissetmek için sabırsızlanıyordum şimdi 38 haftalık olduk gece gündüz demiyor içerde hep halay çekiyor​:dancer:t2::dancer:t2:Ben de sanki konuşsam duracakmış gibi, yeter anneeeem yeterrrr dur artık diyorum hep​:joy:

17+5 benim de ama ben de henüz hissetmedim. Dört gözle bekliyorum ben de bebişin hareketlerini. :smile::two_hearts:

Ben daha erken hissetim kimse inanmadi galiba dokzir erken dedi ama 14 ,15 haftalar arasinda onu hisetim yilan gibi avucumun arasindan kayip gitmisti o an ben uykudan uyandim. Ve cokkk degisik bir mutluluk oldu 16 haftada artik daha da net oldu simdi 25 haftalik oldum . Simdi hep kipir kipir ⚘️

1 Beğeni

Ben 35. Haftadayım eşime şey diyorum tekmeyle çıkacak karnımın içinden az kaldı

Ayynen öyle diyorum ben de eşime​:sweat_smile:. O da bişey olmaz hareket etsin diyor. Ben de dedim ki tabi şimdi benim karnımda bana zararı var sana yok ki doğduktan sonra sen de bu hareketliliğin cezasını çek de beni anlarsın belki :sweat_smile: