Bebek hareketi olabilir mi

Merhabalar 18 haftalık hamileyim iki gündür gece karnımda biraz sert kıpırdanma hissediyorum elimi koyduğum zaman daha net bir sertlik hissediyorum yatakta döndüğüm zaman oldu bebek hareketi olabilir mi diye düşünüyorum ama vesvese işte Allah korusun bişey mi oldu aceba diye de korkuyorum doğrusu ama çok şükür kanama şiddetli bir ağrı falan yok sizce normal midir bu durum ilk gebeliğim bilemiyorum

18 -24 haftalar arası bebek hateketleri hissedilebilir kelebek :butterfly: cırpınusı balığın yüzmesi gibi seyrelme gibi hissettiğini söyleyenler oldu

2 Beğeni

Normalde dediğiniz gibi çok hafif bir şeyler hissediyordum iki gündür özellikle de gece olmaya başladı dün gece döndüğümde o kadar sertti ki elimi koyduğumda resmen hissettim yalan yok bir an bişey oldu zannettim

1 Beğeni

Çok normal canım bebişin hareketlenmis zaten genellikle gece yatinca bir tekmeler artar korkma hiç bir sıkıntı yok minik yaramaz hareketlenmis​:hugs::hugs::hugs:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim içim biraz rahatladı ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum doktora gitmeyi bile düşündüm tarif edilmez duygular :blush::blush::blush:

2 Beğeni

Keşke video atilabilse size oynarken hareketlerini çekip atmak isterdim insan bı duygusallasiyor

1 Beğeni

Hayırlı olsun, bebek kendini hissettiriyor artık :grin:

1 Beğeni