Bebek haraketleri

Kizlar 37 haftamı tamamladım,3 gundur bebeğimin haraketleri eskisi gibi değil,çok haraketliydi normalde,doktora soylersem dur gel bakalim diyecek,randevum 16 ağustos.Haraket etmiyor demiyorum sadece,çıkıntılı haraketler yok,sadece yuvarlaniyor gibi seğirme seklinde hiss ediyorum,arada sirada oda.Haraket azaldi yani.saydim saatde 10 dan fazla hiss ediyorum,çok sakin ama sanki ancak uyuyor.Normalmi acaba,yoksa endişe etmekde haklimiyim.Suyum fazlaydi en son gitdiğimde.Bisey olurmu acaba

2 Beğeni

benim doktorum son gittiğimde bana bebeğin hareketleri azalıcak demişti merak etme,büyüdükleri için yerleri daralıyor o yüzden hareketlilikleri azala bilir

2 Beğeni

Bende de öyle merak etme hafta irelledikcen haraketleri kısıtlanıyor.Ben şu an sağa sola aşağı yukarı kayıyor gibi hiss ediyorum.:blush:Tekmeler şart değil,yavaş bile olsa kaymalarında say. Bizim həkimlərində “DOR GOL YOXLOYOQ” sözü olmayada.:triumph:

2 Beğeni

İnşAllah o yüzdendir boyle az hissetmem,baska bi sorun olmasinda​:palms_up_together:t2::palms_up_together:t2:

2 Beğeni

:joy:he vallah hamisinin dilinde o sozdu bir cuzi problemide boyudub ayaqlarina caqirirlar.İnsAllah 1 gun qalib ondan sonra gedecem baxsinlar ne var ne yox​:palms_up_together:t2:Basqa problem olmasin təki

1 Beğeni

Sen hekime getmisdin ne oldu necesen?su sizmasi yoxdu?

1 Beğeni

@baby_ugur Getmişdim hərşey yolundadı çox şükür.Suyu yoxladı həftəsinə görə suyuda normaldı deyildi amma axıntım olduğuna görə su nəzarətdə olmalıdır dedi həkim.Dedi ancaq şəkillərin at mənə görək nədir gələn axıntı.

1 Beğeni

Hareketlerini saymışsın hareketleri normal diyor. Hamileyken benim de suyum fazlaydı. Tam tersine suyun az olması bebeğe zarar verir. Bence normal. Nir de bebeğin alanı daraldı. Uzan, yatıp dinlenince bebeğin harekwtri daha kolay hissediyorsun. Suyun fazla cok tatlı yeme hareket artsın diye çok az yiyebilirisn istersen

2 Beğeni

@Cansu Suyu nasıl artdırmak olur?

2 Beğeni

Nasıl arttı hiç bilmiyorum 21. Haftada fazlaydı. Tatlı ve havucu kestim 3 hafta içinde geçti @FidanUğur

Canım seni korkutmak istemem ama benim kuzenim öyle oldu kordom dolanmış bence görün bı doktora yanlış yönlendirmek istemem haftanla aynı olanlar daha iyi bilir ama kuzenimden dolayı korkuyorum o hissetmediği gün gitseydi bebeği kurtarılabilirmis​:pleading_face:

2 Beğeni

Çox şükur,Nezaret ele İnsAllah salamatciliqla vuracaqsan başa bu gunleride.Sen keser olacaqsan ya normal doğuş?

1 Beğeni

Yemek yiyemiyorum zaten sıcaklardan dolayı,canım hiç bisey istemiyor.Hep tokum.Tatlı canim hiç çekmiyor diye onuda yemiyorum aslinda.3 gundur eskisi gibi değil doktorla konuştum,aslinda bu haftalarda normal ama 16 si gelicekdin yarin dur gel dedi.Belki baska problemden dolayi haraketsizdir.Geciktirmeden gel dedi,yarin gidicem bakalım son durumlar nasil

3 Beğeni

:pleading_face:Allah korusun,Doktorda öbür gunu bekleme kalk gel dedi yarın,benim ilk bebegimdede kordon dolanmasi vardi.Mosmor doğmuşdu.bu bebeğimde hic dolanma olmadi bu zamana kadar ama 15 gun once doktor kontrolunde oldum.bu zaman icinde belki değişmis biseyler vardir,yoksa neden boyle haraketi aniden kısıtlansın ki.Yeri daralsada haraketi yok gibide kesilmememli bence .Çok canimi sıkıyor bu durum​:pleading_face::frowning::blue_heart:

2 Beğeni

@baby_ugur Bakalım ne söyleyecek doktor,ona göre

2 Beğeni

Bebek iyi dediler haraketsizliği normalmis haftasina gore,suyun bulanikliğida son ayda normal dedi usm,doktorum herseyi fazla abartiyor benim​:woozy_face:Usmde uzanirken sanki evde kac gundur haraketsiz olan bebek değil,bir haller bir haraketler​:joy:18 i bebisime kavusuyorum İnsAllah​:innocent::palms_up_together:t2:

4 Beğeni

@baby_ugur Herşeyin iyi olmasına sevindim arkadaşım :pray: Sağ salim alırsın kucağına inşallah :pray::heart:

1 Beğeni

Çok tesekkur ederim canım,İnsAllah,:palms_up_together:t2::innocent:bebisin nasil iyimisizin,nasil gidiyor iki çocukla?alısa bildinmi?:grin:benide bekliyor iki cocuklu gunler​:innocent::palms_up_together:t2:

2 Beğeni

2 gündür bebek gündüzleri fazla hareket etmiyor . Normalde yemekten hemen sonra hareket ederdi ama artık kesti . Akşamları da durmuyor sanırım artık kendi uyku düzenini oluşturdu

3 Beğeni

@afrikanın_gelini54 Hafta ilerledikçe bebekler anne karnında günün yaklaşık 22 saatini uyuyarak geçirmeye başlarlar. Ondandır canım

1 Beğeni