Bebek hakkında yeni bilgi

(Bunu Biliyormuydunuz)Gebelik sırasında ,annenin bir organı hasar görürse Ana rahmindeki bebek ,organın onarılması için Anneye kök Hücre gonderir .

2 Beğeni

şimdi öğrendim ne güzel bilgiymiş:smiling_face_with_three_hearts:böbreyime kök hücre gelicek o zaman​:smiley:

1 Beğeni

Bobregin hasarmı gördü?hamileyken

sağ böbreğim genişlemiş doktorum bitki çayı önermişti 2hafta içtim baskı yapıyor diye genişlemiş

1 Beğeni

Benim bu gece uyudugumda sol kaburgam bir ağrıdı inanamazsın,sanki çekiçle vurmuşlardı.oluyodum hem sol bobregim hemde sol kaburgam ,uzanamiyodum yani gece kaç defa uyandım .anneme söyledim sabah bebek kavurma altına girmiş dedi,oyle oluyor bu donemlerde bendede olmuştu dedi ,doktora baktirmiş oyle soylemiş doktor.
Hamilelikte bebek hep sol tarafa baskı yapar çünki sol taraf açıklıktır ama sağ tarafda bebek kendine yer edemiyor ciyerden dolayı.
Yani rahatladım bebek yuzunden oldugunu duyunca.oda kaburgamı inşa etsin bakalım​:rofl::pray::slightly_smiling_face:

1 Beğeni

hem mahv ediyolar acıyla hem de onarıyolar Allahın mucizeleri​:pray::smiling_face_with_three_hearts: Benim de kaburgam ağrıyo benimki hep sağ tarafta takılıyo kaburgam ya da böbreğime baskı yapıyor

1 Beğeni

Allahın verdigi en güzel nimet :heart_eyes::pray:şükür buyuklugune

1 Beğeni

2 gönderi yeni bir konuya bölündü: Bebek bakım ve gelişimi hakkında öneriler

:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:
Bebeklerin sebebsiz gulme ve aglamasının sebebini biliyormuydunuz?

Dogrusu ben melekleri goruyor diye guluyor agladiginda şeytan ı goruyor diye biliyordum ama öyle değilmiş.
Sadık alehisselamdan sormuşlar o ise şoyle buyurmuş.
Butun Bebekler hz ali ve s gormuşlerdir.
Biz gitdigimiz zaman agliyorlar.
Biz geldigimiz zaman bizi gorup guluyorlar.
Bu durum 1 yaşına kadar gidiyor ve 1 yaşına girdikten sonra unutkanlık vuruluyor ona .diye buyurdu.
:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:

1 Beğeni