Bebek gereçleri 👩‍👦

Sevgili anneler 🪻

Bebek gereçleri neler ? ve neler aldığınızı burada paylaşarak annelerimize yardımcı ola bilirsiniz.:slightly_smiling_face:

Ben başlayayım o zaman.Ömer şu an 5 ci ayında ve destekli şekilde gün içinde 5,10 dk oturtuyorum.Böyle birşey aldım ben,sizinlede paylaşayım hemen.

İşime yaradı.:star_struck:

2 Beğeni

Damakları sertleşti yani diş çıkarma aşamalarına geçti ve şöyle birşey aldım.Biri eldiven şeklinde eline geçiriyorsun cırt cırtı var onun yapıştırıyorsun ve rahatca elini ağzına götürerek kendini rahatlatıyor.Diğeride sade bir kaşıyıcı.Bunlarda işe yaradı.

4 Beğeni

Bu 6+ bebekler için uyğun.İçine meyve/sebze kesip koyuyorsunuz damağı ve ya dişiyle ezip emiyor.

5 Beğeni

Mavi tarafı da diş kaşıyıcı

Tabure çok iyi oldu mutfakta, gezmelerde hep kullandık

3 Beğeni

İlk adım arabası ve oyun halısı

2 Beğeni

Oyun parkı bizde aldık.Çok sıkılan bi çocuk,memnun değil hiçbişeyden​:rofl:Fazla durmuyor orada da.Sürekli beni gezdir,konuş,tanıt moodunda :joy:

1 Beğeni

Neçiye aldın fidan ,məndə almaqi düşünürəm e

Oturmaq üçün olanımı? Əyər onu soruşursansa 45 m @Sevane

Bundanda vardı ama ben uyuya kalar kafasını falan vurar diye düşündüm almadı.Oldumu hiç sizde öyle bişey?

Ben hep gözetledim

Hə onu soruşdum ,Hardan almısan, endirimdə yoxsa elə öz qiymətidir?

Sədərək tm.Yox endirimdə deyildi.Babyland var orada bütün oyuncaqların ordan alırıq

1 Beğeni

Şimdiye kadar kullandıklarım arasında iyi ki almışım dedğim dışarıda kullandığım hariç ev için 2. Puset almak oldu mutfaktayken hep içinde uyuyor kızım şu an bile ben kahvaltı yaparken içinde

2. Olarak baby nest seti olmazsa olmaz benim için . 3.olarakta gaz çıkartmak için müzikli oyun halısı bizzat bebeğiniz kolik ise

Büyümediği için henüz aldığım diğer gereçleri daha denemedik

2 Beğeni

Kız ne güzelmiş bu :heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Nede güzel uyuyor kara kız,deymeyin keyfime :joy::kissing_closed_eyes:

2 Beğeni

@NURAN Bide otursa içinde :joy: Aa bu çocuğu memnun edemiyoruz bi türlü:joy:.Surat hep (:smirk:)

1 Beğeni

Bal teyzoş :heart::heart:

2 Beğeni

Eylül hakkından gelirdi bunun :joy::joy::joy:

1 Beğeni