Sevgili anneler 🪻
Bebek gereçleri neler ? ve neler aldığınızı burada paylaşarak annelerimize yardımcı ola bilirsiniz.
Sevgili anneler 🪻
Bebek gereçleri neler ? ve neler aldığınızı burada paylaşarak annelerimize yardımcı ola bilirsiniz.
Ben başlayayım o zaman.Ömer şu an 5 ci ayında ve destekli şekilde gün içinde 5,10 dk oturtuyorum.Böyle birşey aldım ben,sizinlede paylaşayım hemen.
İşime yaradı.İlk adım arabası ve oyun halısı
Oyun parkı bizde aldık.Çok sıkılan bi çocuk,memnun değil hiçbişeydenFazla durmuyor orada da.Sürekli beni gezdir,konuş,tanıt moodunda
Neçiye aldın fidan ,məndə almaqi düşünürəm e
Oturmaq üçün olanımı? Əyər onu soruşursansa 45 m @Sevane
Bundanda vardı ama ben uyuya kalar kafasını falan vurar diye düşündüm almadı.Oldumu hiç sizde öyle bişey?
Ben hep gözetledim
Hə onu soruşdum ,Hardan almısan, endirimdə yoxsa elə öz qiymətidir?
Sədərək tm.Yox endirimdə deyildi.Babyland var orada bütün oyuncaqların ordan alırıq
Şimdiye kadar kullandıklarım arasında iyi ki almışım dedğim dışarıda kullandığım hariç ev için 2. Puset almak oldu mutfaktayken hep içinde uyuyor kızım şu an bile ben kahvaltı yaparken içinde
2. Olarak baby nest seti olmazsa olmaz benim için . 3.olarakta gaz çıkartmak için müzikli oyun halısı bizzat bebeğiniz kolik iseBüyümediği için henüz aldığım diğer gereçleri daha denemedik
Kız ne güzelmiş bu
Nede güzel uyuyor kara kız,deymeyin keyfime
@NURAN Bide otursa içinde Aa bu çocuğu memnun edemiyoruz bi türlü
.Surat hep (
)
Bal teyzoş
Eylül hakkından gelirdi bunun