26+2 haftalık hamileyim bebeğe dair hiçbir şey almadık ne zaman ne alınmalı hiç bilmiyorum kasımda doğcak bilenler bi yardım edebilir mi kızlar
Benimde Ekim de doğumum 30 haftalık hamileyim 24 den sonra başladım ufak ufak alışveriş yapmaya agirlastikca zor oluyor biseyler almak gezmek
Neylerden ne kadar almalıyım acaba siz nasıl yaptınız hiçbişey bilmiyorum valla eşimin annesi çok takma kafana son ay alırız diyor ama bilmiyorum
Aslında bende kafama göre alışveriş yaptım zibinlardan başlamıştım alışverişe bakım ürünleri bebek arabası diye devam ettim şuan çoğu eşyası hazır ufak tefek dışında yenidoğan çok fazla kıyafet almadım 2-3 hafta giyiyorlar anca diye genelde 3-6, 6-9 ay alışverişi yaptı çıtçıtlı zibinlar alt üst takım falan aldim
Teşekkür ederim bende öyle bakayım o zaman
Tek tavsiyem son günlere hiçbir şey bırakmaman. Hem maddi açıdan hem ağırlık açısından inanılmaz zor oluyor. Yani şuan aklında olsa da o an aklına gelmiyor ve eksiğin çok çıkar ne alıcam ne yapıcam telaşına girersin çantasını hazırlamak bile basit gözüküyor dışardan ama o bile o kadar yorucu ki anlatamam onu da son güne bırakma sakın buda extra tavsiyem olsun
Teşekkürler canım
Bende ayni hafdadayim 26 ÷3 ama hala hic bi wey almadim 30 hafdada hasdane cantasi yapacam gerisinde ben hasdanede olunca teyzem hal edecek..
Bence 3 aylık olduğu zaman cinsiyeti belli olduktan sonra yavaş yavaş başlanmalı bebişlerin ne zaman geleceği belli olmuyor 28 haftalıkken başladim almaya 32 haftada herşeyi tam şuan 35+2 haftalık hamileyim 10 gün sonra doğum olcak riskim olduğu için o yüzden tavsiyem erken başlanmalı bence bana göre
Bende 24 haftalık hamileyim şuan yeni yeni kıyafet alışverişi yaptım çok ağırlaşmak istemedim açıkçası bide kış bebeni diye uzun kollu şeyler daha ucuz diye erken almak istedim
35 deyim hala Bi dunya eksık var
Benimki de Aralık’ta doğacak insallah simdilik sadece uzun kollu sade zıbınlar bodyler aldık. Kışlık şeyler almamız gerek doğal olarak. Dışarı cikarttiginizda giyecegi kalın tulumdan tut patiklere kadar. Kafanızda canlandirinca hatirliyo insan. Bi yere not edin yada yapay zekaya sorun