Aranızda bebeğin eşiği aşağıda olup kanaması olan varmı ne gibi bir yol izlenilir
Kac haftaliksin 24 hafta ya kadar yukari cikabilir
Benim ilk 3 ay aşağıdaydı. 16. Haftamda yukarı çıktığını öğrendim. Hep yatak istirahatindeydim. Siz kaç haftalık oldunuz
23,haftaya gorecegim
22haftalik canım benim bugün kanamam oldu
Biliyorsun ben de yattım üç ay bu yeni soylenildi bana düşük tehlikem vardi
Kanaman varsa git yatis vermeleri lazim Kanini durdurmalari icin. Bende de sorun var plasentayla alakali belki Duymussundur. Plasentam sezeryan dikisimin icine kaynadi Asagida duruyo ama kanamam olmadi sukur. Olursa hastaneye alicaz mecbur dedi 10 unite kan hazirladilar. Bir an once gorus.anne icinde tehlikeli bebek icinde. Pedini kontrol ediyolar hastanedeki ebeler. Dogumda kanama riskimiz var daha yuksek. Onun icin sezeryan tavsiye ediyolar.
Bence doktorunu arama imkanın varsa söyle veya acilden giriş yap progestan kullanmaya devam etmen gerekecek allah yavrunu korusun
Benimde Aşağıda idi Doktor Yatmami söyləmişdi Yatiyordum daha sonra girdiyimde 30cm kalikmis söylədi tamda diyil Doktor Biraz daha Yataq onerdi o zamanda 22 hafta 3 günlük 30 sm kalkmisdi ilk kez 18 haftada öyrəndim aşağıda olduğunu simdi 26 haftalık Ayın 12 Detaylı Ulturasona Giricem bakalım Nasil Tam olarak Kalikmismi bende kanma.olmuyurdu Ağrı çok oluyordu Ancaq Yatiyordum.oyle 2 ay falan 3 belki de yatdım ancak İnşallah İyi olur hersey merak etme.doktor nezaretinde olmanız lazım Kanama varsa
Sabah uykudan kalktım ağrım da yoktu tuvalete bir girdim komple kan olmuş akiyor da gittin yatış verdiler yattım bugün öğlen çıktım üniversitesi yonlerdirdiler psikojim alt üst oldu daha dört ayım var ben ne yapacagim
Canım doktor kalkmaz dedi bana da 22,haftalık hamileyim bu böyle gider dedi o yüzden üniversite yonlendirdu
Gittim m canım uatis verildi yine ilk üç ay daki gibi iğneler ve ilaçlara devam
Benimki 37 hafta olacak halen asagida kanini Durdularsa iyi malesef dayanmak zorundayiz. Inshallah ilgilenirler seni iyi yonlendirirler Nelere dikkat etmen lazim gerekeni soylerler.
Maşallah canm inşallah o aylara bende gelirim ben daha22haftaligum kanamam azaldı evde devam edeceğim
Korkma canim
Çok korkuyorum ya bebeğime birşey olursa ya ikimize birşey olursa başka çocuğa cesaretim asla olmas ve bu tarz tanilarfa daha çok gebeliklerde anne dahada riskli oluyornus rahim kanama çok olursa doğumda aliyorlarmis
Hic korkma guzelim bisey olmiycak Benim plasenta 20 sene onceki dikisimin Icine kaynadi hem previa hem acreta 200 de bir kisi de olurnus ama rabbim O kadar buyuk ki hamileligin cok normal Seyrediyo. Hic bi kanamam olmadi senin yapacagin 5 kilodan agir kaldirma cinsel iliskiye Girme egzersiz yapma zaten gerisi kendiliginden Gelir. Kanama isini gorus hazir bulundursunlar Bende oyle yaptilar. Sezeryan olacaksin buyuk ihtimal dogum da kanama riskin yuzunden. Ama lutfen iyi dusun gercekten iyi olacak. Ilk duydugumda bende hep agladim. Ama herseyin okadar iyi gittigini gorunce O kadar mutlu oluyorsun ki. Seninkide azicik sabir guzelim Gercekten inan bana hersey iyi olacak.
İnşallah canım benim benim dünyam yıkıldı resmen kanamam olması çok korkuttu beni bir bu ihtimaller ne güzel kendini teselli etmen benide Allah razı olsun canm yardımcın vsrmiyfi yanında sürekli yattinmi neler yaptın
Yok yok surekli yatmadim yukarida saydiklarimi yaptim Ve faydasini gordum. Gunluk hayatina devam et.ama dikkatli Ol sadece agir is yapma inshallah bi sorunun Olmiycak. Haklisin insan duyunca bi affaliyo Ama toparlanirsin bitanem. Hastane hazirliklarini yapsin gerisi onlarda Bitiyo ve surekli kontrole git. Aslinda bu bebekleri 35 36 arasi aliyolar Ama ben saglik danismanlarimla gorustum Bebegin sagligi icin de az daha icerde tutuyolar. Ve sukur simdilik hersey iyi bebegin Hatta fazla iyi kipir kipir suyumda iyi Seninki de oyle olur merak etme az bi sabir Yolun yarisini gectin zaten. Istedigin zaman yaz guzelim yanindayim Guzelim.