Bebek emmekte zorlanıyor

Kızlar bebeğim 53 günlük çok agliyor karnı aç gibi sütümde var tam acikiyo emecek gibi az emiyo sonra ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum

emerken kıvranarak mı ağlıyor?

1 Beğeni

Gaz oluyo genelde öyle olduğunda

Evet o öyle yaptıkça benim ciğerim parcalanuyor içmiyor

kuzum gazı var. benimde en büyük sorunumdu aktardan tane kimyon al bir çay kaşığı ile yarım çay bardağı kaynar suda demle 5 dakika aç karnına içir günde. bir kez emin ol farkı göreceksin birde yediklerine dikkat et bol kimyon kat yemeklerine

Bebeğim icirecem

Diyorlar istersen mama al içir ama sütüm var mamada kullanmak istemiyorum

evet bebeğe. bir çay kaşığı içir

sütün varsa mamaya gerek yok

Anason versem nasıl olur elimde şuan o vae

Benim annem hep nanr kaynatir icirirdi erkek kardeşime çok iyi gelir çok rahat gazını cikarir sonrada güzelce uyurdu nane de kaynatıp içire bilirsiniz

1 Beğeni

Tamam canim deniyecem

Bebegın kaç günlük anne sütü dışında bebegıne hıcbırsey verme lütfen şuna mıdelerı o kadar güçlü değil alerjık bir durumda olabılır sen üç sütünden bebegıne geçer zaten

Emerken seslsr cikarip ağlıyorsa ememiyorsa damağı da dusmus olabilir. Biberon da göğsünü de tutamaz cunku ve aglar

Bir çay kaşığı vereceginiz herhangi bir sıvı ise yaramayacagi gibi zarar da verir. Yetersiz beslendiğini dusunuyorsaniz lutfen en yakin hastaneye gidin.:white_flower:

İnşallah canım inanki bende hiç vermek istemiyorum sancı bu gaz sancısı ne kadar kötü birşey ya

Emince doyuyo yetersiz olsa sürekli ağlar herhalde ayın 26 doktor kontrolüm var o zamana kadar inşallah bir sorun olmazsa o tarihte gidicez söyleyeceğim doktora

Böyle rahatı olunca emiyor mesela bitiriyor ama bianda aniden bı sancimi gaz sancısını geliyor ne çocuk içmek istemiyor aç olduğunu anlıyorum ama işte emmedigi için birşey yapamıyorum sancınin geçmesini bekliyorum

Damak düşmesi nasıl belli olur

Doktorundan ilaç yazdirabilirsin gaz için ben öyle yaptım sabah akşam veriyorum ise yarıyor