Kizlar 3 4 gündür karnım ağrıyor belim ağrıyor bebek çok haraketli ayağa kalkınca bebek şuan düşücek gibi hiss ediyorum bu neden böyle doktoruma söyledim erken doğum ola bilir dedi akrabalarım bebek büyüyor diye öyle oluyo ama çok kötü bir ağrı oluyor yardim edermisiniz doktora gideyim mi??
Boyle bir hissin olmasi normal diyil,benim ikinci hamileliğim dusecekmis gibi hiss hissetmedim bu zamana kadar,sen en iyisi doktoruna git baksin,belki bebek kanaldadir ondan oyle hiss ediyorsun,en azindan için rahatlar,geciktimeden git baska sorun olmaz İnsAllah
Həkim dedi usag çanağa tez düşe bilər buda erken doğum ola bilir dedi
Bele sey normal diyil canim hemen doktora git qazda ola bilre bizde ona tonus deyiler
Bebek dusmez merak etme ama sen yinede cati muayenesi yaptir dogum kanalina mi yerlesti
Emin ol nerde bebek suan
Doğum kanalına yerleşmiş ola bilir.Doktora görün,bizler bilemeyiz kesin neden ola bilir.
Allah yardımcı olsun.
Bende 32 haftadayim və ayağa kalkdigimda anne sanki doguracakmişim gibi hiss etdim diyorum.
Benim dogum riskim var o yuzden yatiş verdi bana.istersen sende doktora git aydınlıkla anlat hər şeyi.belki sanada yatış verir .dikkatli ol sonlara yaklaşdık artik dikkat edelim hepimiz @Yusifin-annesi
Şimdi nasılsın arkadaşım
@Cansu Aynıyım vallah doğuma yaklaştıkça her gün öyle oluyorum neden böyle oluyo bilmiyorum