Bebek doğunca karışır mı?

Bebeğim doğunca baska bebekle karışır aman​:scream: Diyen bir tek benmiyim? Okadar takıldım ki bu konuya,eşime bebek cikinca beni merak etme sen koş peşlerinden diyorum :smile: Okadar takildim ki cikar çıkmaz fotosunu cek o ayrı da. Cekerken bacagina renk cür karişmasın,boyadan anlayalim bizimkisi diye diyorum. :smile: Siz bu işe ne diyorsunuz fazlamı abarttım​:face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

ahaha :rofl::rofl: ben de öyle düşünmüştüm bir ara ama doğar doğmaz bebeğun eline annenin ismini fln yazıyorlar bildiğm kadar

1 Beğeni

Yok eline yazmiyorlsr :smiley:ili kez duydum. Annemler merak etme ustune senin adini yagıta yazip vuracaklar diyor. Nolsun onlar yazip vurana kadar ya karışırsa diyorum :scream:

2 Beğeni

evet ya ben dr öyle dedm yani eline bant kağt fln onun üzerine​:rofl:

2 Beğeni

Soyadının yazdığı bir bileklik takıyorlar burdaki hastanelerde. Karışmıyor böylelikle

4 Beğeni

Ahahaha yok ya karismaz eskisi gibi degil sezaryende olsa uyanik oluyorsun dogar dogmaz goruyorsun bebisi kapıda bekleyen aile uyeleri oluyor onlarda goruyor ayrica bilegine soy isimli bileklik takiliyo :smile::smile:

2 Beğeni

Burda bileklik takilicakmi bilmiyorum :smile:

1 Beğeni

Tek karismayacak bebek benimki :rofl::rofl::rofl::rofl:

5 Beğeni

Hahahaha basladi gene bizim kiz Formunda yine

2 Beğeni

Hahahah allah iyiligini versin kiz

3 Beğeni

Ahhhahaha arkadaşım hic gulecegim yoktu vallah @afrikanın_gelini54 :smile::smile: Seninki kendi kendime nişan vurmuş karışmamak icin?:star_struck:

2 Beğeni

Yabanciyla evlenmenin faydalirimi diyosun

Hahahah

2 Beğeni

:star_struck: aynen @Hava

1 Beğeni

Bizimkinler standart cikiyo ahhahah

2 Beğeni

Ya ten renginden anlarım ya da g.tunden :rofl: Afrikalılar da büyük oluyor

Bu arada inşallah olmaz kız olsaydı isterdim yakışırdı da erkeğe gitmiyo

2 Beğeni

Hahahahahah kiz dur vallaha yeni yemek yedim Disima geliyo gulmekten

1 Beğeni

Geçen bir arkadaş evlendi cinliyle siz bide onu düşünün çekik gözlü Arap olcak :rofl::rofl: Adam Iraklı bu arada az çok tiplemelerini biliyosunuzdur kızda Çinli

2 Beğeni

Tam ortaya karisik ondan nasil bi cocuk cikar Artik.

1 Beğeni

Bilmiyorumda çekik gözlü çok ttatli olur yaa

1 Beğeni

Evet ya cok sirin oluyolar sempatik

1 Beğeni