Bebek doğunca karışır mı?

Bebeğim doğunca baska bebekle karışır aman​:scream: Diyen bir tek benmiyim? Okadar takıldım ki bu konuya,eşime bebek cikinca beni merak etme sen koş peşlerinden diyorum :smile: Okadar takildim ki cikar çıkmaz fotosunu cek o ayrı da. Cekerken bacagina renk cür karişmasın,boyadan anlayalim bizimkisi diye diyorum. :smile: Siz bu işe ne diyorsunuz fazlamı abarttım​:face_with_hand_over_mouth:

ahaha :rofl::rofl: ben de öyle düşünmüştüm bir ara ama doğar doğmaz bebeğun eline annenin ismini fln yazıyorlar bildiğm kadar

Yok eline yazmiyorlsr :smiley:ili kez duydum. Annemler merak etme ustune senin adini yagıta yazip vuracaklar diyor. Nolsun onlar yazip vurana kadar ya karışırsa diyorum :scream:

evet ya ben dr öyle dedm yani eline bant kağt fln onun üzerine​:rofl:

Soyadının yazdığı bir bileklik takıyorlar burdaki hastanelerde. Karışmıyor böylelikle

Ahahaha yok ya karismaz eskisi gibi degil sezaryende olsa uyanik oluyorsun dogar dogmaz goruyorsun bebisi kapıda bekleyen aile uyeleri oluyor onlarda goruyor ayrica bilegine soy isimli bileklik takiliyo :smile::smile:

Burda bileklik takilicakmi bilmiyorum :smile:

Tek karismayacak bebek benimki :rofl::rofl::rofl::rofl:

Hahahaha basladi gene bizim kiz Formunda yine

Hahahah allah iyiligini versin kiz

Ahhhahaha arkadaşım hic gulecegim yoktu vallah @afrikanın_gelini54 :smile::smile: Seninki kendi kendime nişan vurmuş karışmamak icin?:star_struck:

Yabanciyla evlenmenin faydalirimi diyosun

Hahahah

:star_struck: aynen @Hava

Bizimkinler standart cikiyo ahhahah

Ya ten renginden anlarım ya da g.tunden :rofl: Afrikalılar da büyük oluyor

Bu arada inşallah olmaz kız olsaydı isterdim yakışırdı da erkeğe gitmiyo

Hahahahahah kiz dur vallaha yeni yemek yedim Disima geliyo gulmekten

Geçen bir arkadaş evlendi cinliyle siz bide onu düşünün çekik gözlü Arap olcak :rofl::rofl: Adam Iraklı bu arada az çok tiplemelerini biliyosunuzdur kızda Çinli

Tam ortaya karisik ondan nasil bi cocuk cikar Artik.

Bilmiyorumda çekik gözlü çok ttatli olur yaa

Evet ya cok sirin oluyolar sempatik