Bebeğim doğunca baska bebekle karışır aman Diyen bir tek benmiyim? Okadar takıldım ki bu konuya,eşime bebek cikinca beni merak etme sen koş peşlerinden diyorum Okadar takildim ki cikar çıkmaz fotosunu cek o ayrı da. Cekerken bacagina renk cür karişmasın,boyadan anlayalim bizimkisi diye diyorum. Siz bu işe ne diyorsunuz fazlamı abarttım
ahaha ben de öyle düşünmüştüm bir ara ama doğar doğmaz bebeğun eline annenin ismini fln yazıyorlar bildiğm kadar
Yok eline yazmiyorlsr ili kez duydum. Annemler merak etme ustune senin adini yagıta yazip vuracaklar diyor. Nolsun onlar yazip vurana kadar ya karışırsa diyorum
evet ya ben dr öyle dedm yani eline bant kağt fln onun üzerine
Soyadının yazdığı bir bileklik takıyorlar burdaki hastanelerde. Karışmıyor böylelikle
Ahahaha yok ya karismaz eskisi gibi degil sezaryende olsa uyanik oluyorsun dogar dogmaz goruyorsun bebisi kapıda bekleyen aile uyeleri oluyor onlarda goruyor ayrica bilegine soy isimli bileklik takiliyo
Burda bileklik takilicakmi bilmiyorum
Tek karismayacak bebek benimki
Hahahaha basladi gene bizim kiz Formunda yine
Hahahah allah iyiligini versin kiz
Ahhhahaha arkadaşım hic gulecegim yoktu vallah @afrikanın_gelini54 Seninki kendi kendime nişan vurmuş karışmamak icin?
Yabanciyla evlenmenin faydalirimi diyosun
Hahahah
aynen @Hava
Bizimkinler standart cikiyo ahhahah
Ya ten renginden anlarım ya da g.tunden Afrikalılar da büyük oluyor
Bu arada inşallah olmaz kız olsaydı isterdim yakışırdı da erkeğe gitmiyo
Hahahahahah kiz dur vallaha yeni yemek yedim Disima geliyo gulmekten
Geçen bir arkadaş evlendi cinliyle siz bide onu düşünün çekik gözlü Arap olcak Adam Iraklı bu arada az çok tiplemelerini biliyosunuzdur kızda Çinli
Tam ortaya karisik ondan nasil bi cocuk cikar Artik.
Bilmiyorumda çekik gözlü çok ttatli olur yaa
Evet ya cok sirin oluyolar sempatik