Axx bilirim o acıyôı,cesur neler cekti bi biz bir Allah biliyor şu 3 aydır
İnşallah sizde duzeleceksiniz.
Əslində mədiş ,uşaqın mədəsi formalaşır bağırsaqları formalaşır deyir həkimlər,cesurda şükür dusəldib 4 cu yeməyindən sonra.sizdədə inşallah duzelecek az səbr edin ![]()
10 güne kadar normal
Bu sefer de ters teperse diye ben çekindim
Anne sutuyse normal canim ama ek qida yiyosa kabizlig gibi gorunuyo benim kizda bi seferinde oyle olmusdu ben doktorun sozuyle elmani cekib rendeden suyunu siktim ve 3 gun verdim 30 ml ondan sonra duzeldi cocugum benimki ek qidada aliyo o yuzden oyle olmusdu
Doktora gozuktuk bugun normal dedi teşekkürler
Anne sütü alıyorsa 10 gün yapmasa bile normal çünkü anne sütü lazım olan emiliyor atacak bir şey kalmıyor gaz çıkıyorsa endişe etmeyin
Cesur 10 gün kaka yapamamıştı.
Mama yüzündenmiş .4mama değiştikten sonra normal kaka yapmaya başladı.
Şimdi 2 gün 3 gün aralıkla yapıyor kakasını.
Doktorum 48 saat kaka yapmaması normal demişti. @afrikanın_gelini54
Kabizlik cozucu ilac verdi benim oglana 5 ml 2.5 ml 2.ml sabah aksam Ama yinede dikkatli kullanmak lazim Bu sefer de ici kuruluk yasamasin diye Neyden anlarsin eger goz yasi siz aglarsa dedi Buna dikkat.
Yenidoğan kaka yapma sıklığı nasıldır?Mesela bu gün hiç kaka yapmadı.Her gün mü yapmalılar?Yardım edin,fikirlerinize ihtiyacım var
Günlük kaka sayısı çok değişkendir, bazen 1 kez bazen de 10 kez kaka yapabilirler. Normal olarak bazı bebekler günde 6-7 kez kaka yapabildikleri gibi 4-5 günde bir kez de yapabilirler. Eğer bebek; zorlanmadan, yumuşak kıvamda kaka yapıyorsa, beslenmesi ve kilo alması uygunsa, karnında şişkinlik olmuyorsa 5 gün bile kaka yapmaması kabızlık olarak değerlendirilmez
Suan degilde bir kac hafta sonra anlarsin bileklerini ikindigini anlarsin zaten.emen cocugin kaka sayisi Cok olur.
48 saat kaka yapmaması normal demişti doktorum.
Cesur 1 hafta kaka yapamıyordu tabi buda verdiğimiz mamaların bünyesine uygun olmadîğındanmış.
10 güne kadar yapamaması normal gaz çıkıuorsa endişe etmeyin
Her gün kaka yapıyor.Bu iyiye işaretmii karnı doyuyor digemi sindirim sistemi iyi işliyor gibi iki kez kaka yaptıgı bile olıyor
Çok güzel ![]()