Bebek dışkısı problemi

Friso veriyorum ben o duru diye katı olanları bağırsaklarına düşmedi o yüzden bu rahat hazm olunan bebek mamaası .

hayır arkadaşım mukus kan yok dediğini her gün yapıyorum ama dışkısı çok yapışık şekilde çıkıyor.Verdiğim bebek maması da duru olanı yani katı değil.Katıları bağırsaklarına düşmemişti . 10 günden sonra yine böyle devam ederae mamaasını değiştirmelimiyim? Sütüm de yetmiyor ki sadece süt vereyim

Gaz damlasını yine alırəm o zaman . Bırakmıştık ilk 1 ay verdim

1 Beğeni

Bende friso gold n1 veriyorum

1 Beğeni

Bol bol emzir sütün artar. 3 aylık olasıya kadar gaz damlasını kullan arkadaşım. Kilo alımı iyiyse yapışık kakadan korkma

1 Beğeni

Eğer orda varsa nbl probiyotik alabilirsin doktoruna sorup bizde fazlasıyla işe yaradı. Birde cansunun dediği gibi emzirmeyi bırakma sütün artsın bol su ve yeşillik tüket ben bestlak damla aldım günde 3 defa bir bardak suya 20 damla sıkıp içiyorum işe yaradı. ( 3.gün etkisini gösterdi) Olabildiğince mama vermemeye çalış. Mamayı vericeksen de doktoruna danışıp bebeğine uygun başka bir mamayla da değişebilirsin. Bende de yetmedği zamanlar oluyor yetmiyo diye stres yapınca daha da azalıyor.kafaya takma akışına bırak kendini rahat tut.

2 Beğeni

Bizdede yapışıktı :woozy_face: Mamayı değişmeyi düşündük bir ara ,ama doktor mama sıvıysa değişme dedi. Günde bir mama değişmek iyi değil bebek o daha midesi neki mamaları kabul etsin mide. O yüzden değişmedik. 2 gün anne sütüyle doyurdum sırf.kakası normale geldi normal yapıyor şükür. Gaz damlasıda mutlaka vermelisin @cansu nun dediği gibi. 3 ay verilmeli normalde. Gaz sancı 3 ay ola biliyor diyor doktorlar.

1 Beğeni

Bestlak damladan sonra sütün arttımı gerçekten? Her günmü kullanıyorsun?

2 Beğeni

Evet 4 gündür kullanıyorum ben etkisini gördüm şahsen. Dediğim gibi günde 3 su bardağı, suya 20 damla damlatarak sabah öğle akşam diye aralıklı içiyorum.

2 Beğeni

Çok iyi, teşekkürler bilgi için :rose:

2 Beğeni

Ne demek​:heart:

2 Beğeni

İki bacağını karnına ittirmeyin diyor doktorlar, gazı yukarı ittirmiş olursun. Bisiklet hareketi yaptırmak lazım

1 Beğeni

@Funda Harika açıklamışsın zaten yine :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bisikletde yapıyorum Karnına ittirmeyi videolarda doktoe yaparken gördüm. İşe de yaramıyor deyil yani. Teşekkür ederim :slightly_smiling_face:

@all Kizlar selam . Sizin bebeginizin kakasinda belğeme benzer mukus oldumu fazla oluyordu Doktorunuz ne soyledi bu durum hakkinda??

1 Beğeni

Mukuslu kaka enfeksiyon belirtisiydi galiba, yanlış da biliyor olabilirim. @Cansu daha iyi bilir

Safra tıkanıklığından kaynaklı,cesurda öyleydi, Uzmana danışılmalı,biz neler çektik kaka yüzünden,hâlada çekiyoruz. @Benimmucizemyeni2

1 Beğeni

Kızlar bu gün Ömer 5 defa kaka yaptı normalde günde 2 defa yapardı soğuk falan olmuş ola bilirmi acaba?

2 Beğeni

2 az degilmi sekerim 5 normal bence benim oglan Bile iki haftalik gunde 4 5 gidiyo butun bezleri dolu.

1 Beğeni

2aya kadar bizde de günde 5 6 drfa yapardı şimdi 1 defa

1 Beğeni