Bebek d vitamini

Merhaba bebeğinize d vit. Damlası vermeye ne zaman başladınız?
Hangi marka damla?

1 Beğeni

8 gun sonra baslayip 4 yasina kadar devam
Ediyoruz.
Ilk once ebe k vitamini bi veriyo.

Sizde hangi markalar var bilemiycem
Malesef canim.
Diger anneler bilgilendirsin hangi marka.

2 Beğeni

Doktor bize oceon 400 d vitmaini yazdı onu kullanmaya başlıcaz bakalim

2 Beğeni

@Cansu @NURAN şuan siz ne kullanıyorsunuz? Ben probiyetiğin içinde d3 olduğu için ekstra almamıştım.3.ay itibariyle probiyotik bıraktı. D3 aldım

Bunu içeriği temiz ama kaç damla vermeliyim bilemedim. Doktora da gidemeyeceğim uzun bi süre size sormak istedim

1 Beğeni

Bize sağlık ocağı verdi d vitaminimizi

2 Beğeni

Bizede verdi de hem içeriği temiz değil hemde gaz yapıyor fazlaca. Ondan farklı bi marka tercih ettim

1 Beğeni

Ocean kullanıyorum ben canım, en iyi gelen bu oldu

Sağlık ocağının verdiği Eylül’ü mahvetti, kabız oldu yavrum. Ocean’dan sonra düzeldi şükür

Genelde 3 damla oluyor. Biz ocean 400 kullanıyoruz

1 Beğeni

@Cansu @NURAN sağolun kızlar keşke bende ocean alsaydım ikisi arasında kaldım bundan iki paket aldım bide

2 Beğeni

Hiç bilmiyordum içeriğinin kötü olduğunu değiştirsem şimdi olur mu acaba

2 Beğeni

Olur tabi biz de ilk 1 ay pedia d kullandık

1 Beğeni

Bundan niye memnun değilsin

1 Beğeni

Kullanmadım ki hiç yeni aldım, sizden bilgi alayım dedim diğerinden alsaydım bilgi alabilir mişim diye pişman oldum​:smile:

2 Beğeni

Probiyotikli bir damlan vardı onu niye bıraktın

1 Beğeni

3 ay itibariyle bağırsaklar düzene giriyor diye bırakmıştım doktor da iyi yapmışsın devam etme dedi bende d3 ü ayrı olarak aldım ocean la arasında kalmıştınbu markayı aldım doktor randevumuz diğer aya eşim burdan çok uzağa gidiyo izin alması mümkün değil işverenden. Napıcağımı şaşırdım buraya yazayım dedim

2 Beğeni

Aaa büyük stres gerginlik

2 Beğeni

Araştırdım arkadaşım bunu. Çok iyi bir markaymış bu da. 3 damla vermen yeterli. İçin rahat şekilde kullanabilirsin. Sağlıkçı bir arkadaşıma sordum :blush:

2 Beğeni

Sağolasın gerçekten ne kadar teşekkür etsem az :smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom::heartpulse::cherry_blossom:

2 Beğeni

Estağfurullah arkadaşım :blush:

2 Beğeni