Merhaba arkadaşlar
Elimde; uni baby(rengi krem) ve siveno var
Hadi ürünleri karşılaştıralım mı?
Siveno bitmek üzre olduğu için soruları seri alalım
Unibaby yenidoğan (rengi krem) henüz daha açılmadı
Nelerini inceleyelim
Merhaba arkadaşlar
Elimde; uni baby(rengi krem) ve siveno var
Hadi ürünleri karşılaştıralım mı?
Siveno bitmek üzre olduğu için soruları seri alalım
Unibaby yenidoğan (rengi krem) henüz daha açılmadı
Nelerini inceleyelim
Kokusu, yumuşaklık verme oranı ve bir de içeriğinin temizliği
Baby me sivi deterjan nasil acaba ben dogal diye aldim ama
Baby me granül iceriği temiz. Granuller de makineyi tıkıyormuş. Temiz içerikliler arasında fiyat olarak en uygunu unibaby ve Leke çıkarmıyor diye yorum okumustum umarım memnun kalırım
Minoris’in leke çıkarıcı spreyini herkes çok övüyor. Ondan alacağım ben de galiba
Aaa İncia’nın da deterjanı varmış. Siveno’yu eledim Cansu’ya güvenerek çünkü kokusu güzel değilse ben deterjandan haz almam
Dalin’i de zaten şu an kullanmak zorunda olduğum için (bitene kadar) kullanıyorum, sonra çöp. Önermiyorum.
Duru’nun da kokusu yokmuş çünkü arkadaşım kullanıyordu ve makinenin deterjan gözünde de kalıntı bırakıyormuş yani bu da iyi suda iyi çözülmediğini gösteriyor. Suda iyi çözülmeyen deterjan da muhakkak bebeğin kıyafetlerinde de kalıntı bırakır diye düşünüyorum.
Green Clean, Minoris, İncia ve Uni Baby benim deneyeceklerim arasında
Uni Baby için önce Cansu’nun denemesini bekleyeceğim ama @Cansu
Icerigi temiz olan urunler leke cikarmiyor bu kesin. Ilk çocuğumda bunu dert etmeden hersey dogal kullandim ama lekelere katlancaksan. Simdi bende hic arastirmadim sizlerin yorumlara bakarak tercih yapicam. Yoruldum hazira konayim hepiniz iyi ki varsiniz.
Ben umutluyum. Siz doğurana kadar ben baya detarjan denerim
@NURAN @Glsah @Zeyno Arkadaşlar uni baby incelemem bitti.
Koku
Unibaby:hafif hatta bazen yıkandıktan sonra beyaz sabun kokusunu anımsatıyor Siveno:kutu icerisinde kötü kokuyor. Yıkandıktan sonra deterjanı fazla koyduysan yine kötü kokuyu anımsatıyor ama kuruyunca o koku kalmiyor
Yumuşaklık
Unibaby: siveno kadar yumuşak yapmıyor ama kayir kayır sert de yapmıyor. Siveno: yumuşaklık 10 numara. Kutu üstunde de yumuşatıcı kullanmaya gerek yok diye belirtmişler.
İçerik temizliĝi
Unibaby krem rengi ve siveno temiz içerikli
Leke çıkartma (benim için bu çok önemliydi)
Unibaby:bebek zıbınını kaka yapsın diye bu kadar zaman bekledim. Sonunda cenaze evinde sırtına kadar batırdı. Mecbur poşete koydum bir 2-3 saat bekledi. (Leke iyice kumaşa işledi) eve gelince Pütürlü kabasını soğuk su ile attırdım. Diğer kirlilerle 28 dk 30 dereceye attım. Leke hafif çıkmıştı. Tam kuruması için sermeye götürürken Günay ağladı. Ben sermeyi unuttum. Kokmuş tekrar yıkadım bu sefer leke çıkmış.
Siveno: beyaz battaniyesini boydan boya kaka yapmıştı. Soğuk suda tabakasını attırdım. Yine aynı dereceye attım. Leke çıkmadı. Bingo ile 60 derecede 2 saat yıkadım leke çıktı. Sonra tekrar bebek deterjanı ile yıkandı.
Bu iki deterjan arasında başka merak ettiğiniz bir durum var mı?
Yine bir amme hizmeti ile gelmişsin Teşekkür ederiz verdiğin güzel bilgiler için
Rica ederim
Mimoris’in pişik kreminden hiç memnun kalmadım. Minoris deterjanını denersen lütfen benimle paylaşır mısın
@Cansu Valla herşeyi anlatmışsın, emeğine sağlık
Dalin bitsin de Minoris alıp kullanacağım ben de.
Seninkilere ek kısa bir şey de ben diyeyim :
Dalin kullanıyorum deterjan ve yumuşatıcı olarak
Koku : Çok kötü (Kutuda güzel ama yıkanınca kötü)
Yumuşaklık : Çok sert çıkarıyor çamaşırları, ütülerken yumuşatmaya çalışıyorum
Leke çıkarma : Sıfır
Kıvamı : Su gibi (4 yıl önce daha katı ve etkiliydi)
Benim 4 yıl önce kullandığım Dalin ile alakası yok. Dalin almayın bence hiç
Siveno ve uni baby de sıvı.
Köpürtmesi:
Unibaby daha çok köpürüyor. Güzel temizledikten sonra köpürme çok önemli değil benim için ama bilmek isteyen olursa başka bi detay eklemiş oldum
@Aynurugur144 burda iki deterjanı kıyaslamıştım incelemek ister misiniz