35 haftaya girdim bebek hep bir tarafta toplanmaya başladı buda nefes alıp verirken zorluyor bu durumu yaşayan var mı
Beeeennnn ![]()
Benim kaburgalarım kırılıyordu resmen. Yukarıya top gibi toplanırdı. Şimdi kucağımda top gibi toplanıyor ![]()
![]()
Düzelmesi için veya rahatlamak için yaptığınız birşey var mı
Yürümek hareket etmek sen hareket ettikçe o pozisyon değiştirir
Yürüyünce düzeliyor ama. Pelvis kemiklerimin ağrısından yürüyemiyorum
Valah benimde oturmakta zorlanıyorum surkeli yan uzanıyorum ![]()
Benim bebeğim bozuk galiba
hiç pozisyon değişmiyor tam makat gelişli sağ tarafımda dimdik duruyo ayakta durmak zulüm nefes almak zulüm o kadar zorlanıyorum ki oturamıyorum anca sol tarafıma dönüyorum uzanıyorum öyle rahat nefes alabiliyorum yürüyüş yapayım diyorum nefes alamadığım için onuda başaramıyorum bide minyonum beni inanılmaz zorluyor ![]()
Mrb benimda sağ tarafimda sertleşiyor orası havaya kalkıyor bı 20 saniye kasigimda baskı oluyor yaparken sanki tuvaltim gelir gibi oluyor öyle bişey mi toplanma ben kasılma sanıyordum ama nst sancı cikmadi
Böyle tepelik gibi oluyor tek tarafli
Benimde aynı sağ tarafta top gibi toplanıyor nefes alamıyorum taş gibi oluyor karnım 34haftalık olduk
Kaç haftadır var acaba sizde
Daha biz 30 haftaligiz
Bende de hep oluyordu ama iki gündür daha çok hissediyorum sertleşme pozisyon değişince düzeliyor ayağa kalkınca sanırım doğuma doğru artıyor
Nst de sancı çıkıyor mu benim bebişte toplanıyor nst de sancı çıkıyor
Benimde ağrıdan duramıyorum ![]()
![]()
Ben sol tarafıma uzanıp karnıma masaj yapardım hemen rahat bırakırdı kendini![]()
Bayadır var 28haftadan beri
Enfeksiyon tetikliyormus ben suda eriyen ikavdan kullandım azaldı çok şükür bide suyu çok iç dedi doktor
Ne enfeksiyonu