Bebek bezi pişik kremi hangi marka?

İlk bebeğim için hangi marka bez ve pişik kremi alacağıma karar veremiyorum. En iyisi hangisidir deneyimli annelere soruyorum :heart_eyes:

Merhaba öncelikle rabbim sağlıkla kucağınıza almayo nasip etsin inşallah :palms_up_together:t2: ben iki kızıma da ilkn6 ay prima premium care kullandım ve çok memnundum, tabi bu bebekten bebeğe de değişebilir. Pişik kremi değil de pişik önleyici krem kullanman daha mantıklı olabilir, Bepanthol baby ve müstela benim en memnun kaldığım kremler, bi de sebamed. Pişik kremi daha çok katı gıdaya geçtiğimiz dönemde işe yarar. Sağlıkla gelsin miniğiniz :palms_up_together:t2::pray:t2::nazar_amulet:

Baby turco kullandım ben bezi bıraktırma kadar ıslak mendil kullanma pamuklar oluyo ıslak mendil pişik yapiyo hasas ya ciltleri pişik kremide sudocrem iyi

@İlayd Aramıza hoş geldin canım :white_heart:

Sleepy iyi ama numarasına göre kalıbı küçük. Pampers ve huggies çok iyi. Fiyat olarak diğerlerine göre pahalı biraz.

Bu üç markayı kullandım memnun kaldım.

1 aydır baby turco kullanıyorum memnunum.

Pişik önleyici olarak ben de incia kullanıyorum 1 aylık olduk bir sorun yaşamadık pişik açısından. Organik içerikli olması ve yerli uretim oluşundan dolayı seçtim. Bez olarak da sleepy kullanıyoruz bir sıkıntı yaşamadık şimdilik. Prima almayı tavsiye etmem boykot ürününü bebeklerimize kullanmayalım sevgili anneler.

Valla ben 10 sene once ogluma bunu kullandım bu bebegımede aynısını kullanıcam cunkı cok guzel hıc psık Derdı

cekmedım

Teşekkürler fikirleriniz için​:two_hearts:

Bebek bezi molfix aldim ve pişik için de hametan aldim.

Screenshot_20240721-174644

Pişik kremi olarak kesinlikle bunu almalısın etrafımda herkes bunu kullanıyor ve çok memnun. Arkadaşım doğum yapalı 7 ay oldu ve 7 aydır bu kremi kullanıyor kızarıklık gördüğü yere çok az uygukuyor ve 5 dk içinde hiç bir şey kalmıyor ben de aldım inşallah doğuma 1 hafta var 1 tanesi sana bir yaşına kadar yeter o derece güzel ve ekonomik krem 250 300 civarı bir fiyatı var trend yolda bula bilirsin bebek bezi konusunda ben de kararsızım ona bir şey diyemiyorum. İnşallah sağ salim gelsin :white_heart:

Dimi resmen mucizevi bir krem ustune tanımam ben de daha doğum yapmadım ama aldım hemen çünkü etrafimdakilerden hep bu kremi gördüm etkisi çok iyi

Evet ben bırde oglumu Boyle temmuzda dogurmustum yaz sıcak ama kullandım pısık olmasada hiç pişik derdi cekmedım 10 sene oldu yıne alıcam bu kremden bu bebegım ıcın yazın daha fena cunkı

Bebek bezi ne kullanıyorsunuz peki ben ona karar veremedim doğuma 1 hafta var

Ben oglumda hep prıma aldım ama su an ne alıcagımı bılmıyorum aslında prıma cok guzel bir bez ama bu fılıstın olaylarını bılıyorsunuzdur​:pensive::pensive::sob:prımada ısraıl markası oldugu ıcın ne kadr ıyı olursa olsun prıma almıcam denıcem bebek dogdugu zaman molfıx falan denemeyi dusunuyorum bu arada mama olarakta yıne ogluma esema sma kullandım suyum yetmedı sadece ıkısını aynı anda verdim ve sma a da cok başarılı bir mama hem cok eskı bir marka hemde cocuga fos bır kolo yapmıyor dıyer markalar goruntu olsun dıye bıldıgınız sısırıyor bebekleri ama sma hıc ole yapmadı bılgınız olsun arastırın bu bebegım dede mama kullanırsam kesınlıkle esm kullanıcam

Bebek bezi ilk bebegimde birçok bez denedim enyisi molfix di. Bu bebegimçin de stoklamaya basladım molfix. Krem de sudocrem kullanmıştım. Yine onu alacagım

Teşekkür ederim cevabınız için :hibiscus::heartpulse::heartpulse: