Merhaba anneler,
Bebeğim icin beşik arayışına girdim fakat karar veremiyorum. Park beşik mi, ahşap beşik mi, cekmeceli beşik mi kararsızım. Hepsi anne yanı oluyor fakat park beşik sallanamiyor. Siz hangi beşiği aldınız ve memnun kaldınız?
Ben geçen sene tahta bir şey almıştım sallanan tekerlekli güzel memnunum yani 1 yıldır kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok
Sanırım bu beşikten bahsediyorsunuz. Ben de bunu çok beğeniyorum.
Evet evet aynısı biz aldığımızda 1000 TL idi şu an fiyatı ne kadar bilmem ama kesin uçmuştur. Ben aslında park yatak istiyordum eşim dedi kullanışlı değil onlar evkur’da çalışıyor orada beşikte satıyorlar park yatağı pek önermiyor yani onu yine bu daha sağlam dedi bunu aldık memnunum yani bir sıkıntı yok sadece park yatak istememin sebebi yan taraflarında cep olması rahat kapanıp açılması
Ben hala kararsızım ama babymoll’da gezerken büyüyen beşik gördüm. O kadar rahat o kadar konforlu gözüküyordu ki anlatamam. Önce beşik olarak kullanıyorsun bebek büyüdüğünde yatak oluyor
Bu sefer de kaydıraklı yatak vs almak istersen alamıyorsun
Rasgele bir büyüyen beşik modeli linki bırakıyorum
Bunlar çok ağır oluyor acayip sıkıntıli 4 yıl önce bunun tarzında almıştık ne itebiliyorsun ne sağ ne sol cekemiyorsun altını temizliyemiyorsun 3 yıl kullandım kırılınca mecbur yeni aldik ve bu sefer kesinlikle tekerlekli ve hafif bişey olsun istedim istediğim çekip temizliyrm
Çoğu kişi park beşik diyecektir eminim buna ama bence ahşap beşik daha kullanışlı ahşap beşik anne yanı ahşaplar hem sagliklı hem de dayanikli kullanım açısından ben büyük aldim biraz çokta büyük değil çokta küçük değil gayet ideal ve yorganı nevresim takımı yastığı kenarlık örgüsü tülü hepsi beraberinde aldım sallanıyor ön tarafi ister alçak ister yüksek ayarlabiliyosun tekerlekli olduğu için istediğin zaman yerini değiştirmek kolay hemde ilerde yatak haline getirebiliyorsun 6 7 yaşına kadar kullanabilir hem de verdiğin paraya değiyor istersen kendi yatağınla da birleştirebilirsin ahşap anne yanı beşigi hemde de daha şık duruyor yinede sen bilirsin canım
Ürün linkini atabilir misiniz?
Ben internetten sipariş vermedim yakınımda olan güzel bir bebek mağazasından tercih ettim ama ahşap anne yanı beşik bulup sizin için linkini paylaşabilirim
Böyle bir beşik buldum. Aynı zamanda reflü yatağı pozisyonuna da geliyor.
Biraz pahalı
Siz ne dersiniz
Bunu ben de görmüştüm ama cidden biraz fazla pahalı
Bir de böyle bir beşik gördüm. Sayfa ne kadar güvenilir bilmiyorum ama beklenenden fazla özellikleri var
Benim daha önce paylaştığım beşiği begenmedin sanırım ama aynı özellikler aslında
Beğendim. 6 yaşı görünce iki modelin ayrımını yapamadım.
Acaba yine yapa bilecekmiyim diye denedim.konuyu bebek odasın abirleştirirmisin
2 gönderi yeni bir konuya bölündü: Büyüyen beşik önerileri
Hanımlar sizin beşik modeli nasıl?
Bende büyüyen beşik aldım ilerisini düşünerek hareket ettim diyebilirim.
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın