Bebek battaniye seçimi

Selam kızlar şöyle arkası pikeli diğer tarafı müslin olan battaniyeden aldım puset örtüsü olarak da kullanıcam sizce hemşireye vermek içşn uygun olur mu yoksa çok mu kalın olur extra yanına bir müslin daha koyucam kararsız kaldım bu battaniyeden alan var mı

Ben bir mağazadan buna benzer aldım dokusu çok güzel çift katlı ne kalın ne ince yeni çıkan bir ürün bu sanırım .kullanmak nasip olmadı ama bende bunu vericem hemşireye doğum zamanı battaniye olarak

Ama bulunduğunuz yerdeki bebek mağazalarına bakın derim ilk başta yastık olmayacağı için bunu almadım trendyolda babynest takım vardı onu aldım herşeyi içinde . Bu battaniyeyi mağazadan 250 tl ye aldım babynest takım da 1300 e almıştım herşeyi var ama içinde

Bende bu attığımı mağazadan 450 tl ye aldım hastane çıkışı almadım ayrı ayrı takım yaptım bu battaniyeyi seçtim takıma da aslında yumuşak gibi de pike olan kısmı biraz kafamı karıştırdı

Yani güzel kullanışlı ben de onu vermeyi düşünüyorum. İçinize sinmediyse başka denk gelirse alırsınız bakıp da hafif kalın olanlardan . Civilden almıştım bir tame de öyle battaniye hafif kalınlıkta olmadı bakabilirsiniz mağada bakıp aldım ama

Ağustostta doğum yaptım penye battaniye vermiştim varsa 1 battaniye daha ver bebek ilk doğduğunda çok üşüyor dediler ve çift katlı battaniyeye sardılar bebeğimi, size tavsiyem eğer özel hastaneye gidiyorsanız ebeyle ya da hasta bakıcıya bir görüşün bu durumu, nacizane tavsiyem ebebekte kalın polar ama çok hafif battaniyeler var onlar çok kullanışlı oluyor

Birde şöyle kızım için kendimi ördüğüm battaniye var ne olur ne olmaz diye bunu da koyucam yumoş yumoş sıcak tutsun​:cherry_blossom: