İki gündür bebeğimin sadece basının üst kısmında su damlaciklari gibi kabarcıklar var bu durumu yaşayan bilgisi olan var mı normal bir şey mi değil mi bilemedim?
İsilik olabilir mi? Benim bebegimde de var kırmızı içi su dolu gibi minik minik, sıcaktan oluyor malesef. Hergun dus aldırıp nemlendirici sürüyorum cildine , hafif sönmus gibi
Fotoğraf atarmısınız
Benımde bebeğimin yuzunde çıkmıştı
Şeffaf benim bebeğimde kiler kızarık bir şekilde değil sadece basının üst kısmında var saçlarının icinde
Geçmiş olsun yok böyle değil benim bebeğimdeki şeffaf kabarcıklar küçük küçük toplu iğne başı kadar su var gibi iclerinde
Bişi olmaz o zaman yeni doğan bebekler oyle olabılıyormuş doktorlar sorun etmıyor benım bebegım yuzu de maf oldu gosterdım dedı bişi olmaz sonra özele goturduk krem verdı gectı sıcaklardan oluyor sureklı yıkayın serın tutun geçer İNŞALLAH hamaten varsa ınce bir tabaka surebilirsiniz doktor bilgısıyle dıorum genelde sorun yapmıyorlar sıvılce ve ısılıgı kızımın yuzu berbat şekıldi doktor bişi olmaz dedi gecer eve yoladı genw içimiz rahat olsun die özele goturduk
Teşekkür ederim
Oyy kuzumm benim sıcaktan oluyo galiba kıyafetleri kalın geliyo olabilir mi siz gene bir doktora danısın
Elhamdülillah geçti dedım belkı ALLAH korusun arkadaşın bebegıde oyle olabılır dıe atım cok goturuduk devlet hastanesı cocuk doktoru bişi olmaz dedı cildiye bulmakta zordu devlete özele gıtık Elhamdülillah şuan arada sıcak olursa cok ara sıra cıkıyor hemen melhemını suruyorum gecıyor atomik egzama dedı özeldeki doktor yaz bebeklerı bıraz zor sıcaktan bedenlerı zarar goruyor malesef
Ayy geçmiş olsun bu minik kuşa ya şimdi daha iyi mi
Evet elhamdülillah ıyı oldu ama arasıra sıcaktan cıkıyor kremi var sürüyorum ıyı oluyor teşekkür ederım
Cok gelmiş geçmiş olsun da krem verıyorlar egzema ya benzıyor kaşımazsa terden içinden geliyor bebeğin bu alerji testi baktirdinmi
Dedımya devlet hastanesi bişi olmaz dedı ilgılenmedı bıle özele goturuduk oda dedı atomik egzama krem verdı eger gene ALLAH korusun tekrar cogalsalar bu sefer oyle olursa test yapmalarını soylerız oda yapsalar