Bebek banyosu

Anneler siz nasıl bebeğinizi yıkıyorsunuz? kulaklarına su kaçmasın diye neyapıyorsunuz? ben her defa pamuk koyuyorum ama çıkarıyor her defasnda su kaçmasın diye nasıl önlem almalıyımm?

3 Beğeni

Ben suyu sağdan ya da soldan kulağına girecek sekilde dönmüyorum yüzü yere bakıyor ben de kafasına o sekilde su dökuyorum

3 Beğeni

başını çok sağa sola döndürüyor su kaçıyor kulağı ağrıyor sonra da ne zaman banyo yapsak kulak ağrısı oluyor

2 Beğeni

Çok yavaş dökersen suyu kaçmaz canım. Bir de bir elinle vücudunu tutup diğer elinle de boynundan tutarsan kafasını oynatamaz

3 Beğeni

bide öyle denerim. çok korka korka yıkıyoruz hareketliliği fazla kendini atıyor hep​:rofl::woman_facepalming:

3 Beğeni

Bizimki de çok hareket ediyor, biz öyle yapıyoruz :blush:

3 Beğeni

yuzme-kulak-tikaclari-yumusak-silikon-kulak-tikaclari-su-gecirmez-yeniden-kullanilabilir-yuzme-kulak-tikaclari-yetiskinler-gurultu-azaltma-uyku-icin-kulak-tikaclari-agac-isleri-seyahat-dus-banyo_394169913 Bunlar yardimci olabilir

4 Beğeni

Bizimki bere bile taktırmadı doğduğundan beri. Bunu hiç taktırmaz :joy::joy::joy:

4 Beğeni

+1 :smile: umayda sevmiyo başında fazlalık​:smile:

2 Beğeni

Sıkıntıya gelemiyorlar bizimkiler :joy::joy:

2 Beğeni

teşekkür ederim arkadaşım​:hugs: ama kafasına bere takınca çıkartıyor hele o bebek bezini takınca bi ağlıyor ki,bunu aslında almak istemiştim , ama sinirlenip çıkartıyor banyoda zar zor tutuyoruz

2 Beğeni

Böyle yıkıyorum ama dizime yan koyup yapıyorum Yarı tok oluyor

2 Beğeni

Kulak bantları var bebekler için

3 Beğeni

@Nergiz13 Canim Ben Kulak bandı kulandim oğlumda Cokda Rahat Oluyor hic su flaan dolmuyor kulağına

4 Beğeni