Bebek Banyo Setleri

Arkadaşlar merhaba, bebek için banyo seti araştırıyoruz ancak katlanabilirler ile ayaklı olanlar arasında kararsız kaldık.

Katlanabilir setler daha kullanışlı, daha az yer kaplar gibi geliyor. Alırım salonda masanın, orta sehpanın üzerinde falan yıkarım diyorum(eğer sezaryen olursam ve dikişlerden dolayı eğilemezsem)

Ama bir yandan da arkadaşlarım salonu o kadar ısıtmanız zor olur, banyoda yıkamak daha mantıklı dediği için banyoda daha kullanışlı olabilecek ayaklı setlere bakıyorum. Banyomuz geniş olduğu için ayaklı set sürekli bir köşede kalabilir.

Fiyat olarak baktığımızda ise ayaklılar inanılmaz pahalı, katlanabilirler ise neredeyse yarı fiyatına.

Kullanan arkadaşlardan ürünler hakkındaki yorumlarını/değerlendirmelerini alabilir miyim?

4 Beğeni

Ben simdilik katlanir seti kullaniyorum ama kovasina güvenmedigim icin normal kovalardan aldim :blush: simdilik memnunum

4 Beğeni

Benim arkadaşım katlanır almıştı küvetini. İlk zamanlar çok memnundu fakat sonradan bebeğini yıkarken küvetin katlanır yerleri birden katlanmış ve bebeği düşecekmiş nerdeyse. Bu durumdan hâliyle çok korktuğu için direkt gidip ayaklı olandan aldı.

Açıkçası biz Rüya’ya ayaklı olandan almıştık zamanında Civil’den. Her yere de rahatlıkla taşıyarak kullandık. Salonda, banyoda, annelerimize ya da tatile vs giderken. Şu anda da Eylül’e kullanacağız çünkü hala sapasağlam :grin: (Bu konuda Rüya’nın onayını aldık elbette çünkü küvetine hâlâ aşık :joy:)

Bir de katlanır olanların uzun ömürlü olmadığını okudum birkaç yerde çünkü katlama yerleri silikon tarzı bir malzeme olduğu için zamanla aşınma ya da yumuşama olabiliyormuş. Bu da maalesef arkadaşımın bebeğinde olan tehlikeye mahal vermiş olabiliyor. Bunlar benim edindiğim bilgiler :blush:

4 Beğeni

Elimize bugün ulaştı kime sorsam bunları tavsiye etti

3 Beğeni

Ben de aynısını aldım. Katlananlar bir süre sonra sızdırıyormuş. Alanların çoğu pişman. Biz bebeğimizin ilk banyosunu yaptırırken bundan kullandık. İkinci banyosunda bunu tekrar kurmasi zor geldi kucagımızda yıkadık henüz bebeği tek başıma yıkayabilecek kadar hazır hissetmiyorum. Filesini taktık file biraz hamak gibi çökük oldu. Fileye su değince sanki soğuk oluyor bebeği üşütüyor ince örtü örttüm o da öyle. Bizim de banyomuz geniş banyoda yıkadık. Hatta kovaya su bile doldurmadık direk fıskiyeden su tuttuk. @duygugillerdenbiri

3 Beğeni

Bende katlanabilirleri tercih etmek istiyorum yer kapalamaz diye hemde icinde yatagi var bebek uzanip rahat duş aldira bilirim zorluk cekmem inşallah diye.

Bunlardan almak istiyorum ben @duygugillerdenbiri

2 Beğeni

@duygugillerdenbiri buda onun katlanamayanı

Arada kaldım bende

3 Beğeni

Suna karar verebildim sonunda hem altini degistirim hem yikarim

3 Beğeni

Çok kaliteli gözüküyor güzel günlerde kullanın :innocent: bebeğin adı aras olacaktı değil mi

2 Beğeni

Ben buyuk oğlumda bundan aldim hala sapa sağlam bu bebegimdede kullanicam.

3 Beğeni

Sen kaça almıştın? Arkadasım @baby_ugur

1 Beğeni

İçindeki setkasi ile birlikde 28 azn. Açilib yiqilanlardan deyil.İndi bilmirem neçeyedi,menimkinin içinde karsokda var idi

2 Beğeni

@Giz9435 Küveti katlanabilir olarak kullanıyorsunuz o zaman, herhangi bir güvenlik önlemi oluyor mu katlanmaması için?

@Gulsen95 in attığı da çok güzel, bu şekilde katlanamayan setler çok tatlı cicili bicili oluyor ama çok yer kaplar diye hiç bakmadım ben onlara :face_with_hand_over_mouth:

@NURAN ohh korkularıma bir korku daha eklendi​:joy:bu açıdan hiç bakmamıştım, şimdi kriterlerim de değişti​:joy:

@Sevane18 katlanabilir olarak baktığım benim de aynı set, katlanamayan alırsam muhtemelen ayaklı olanlardan alırım, kenarda ev eşyası olarak durur en azından :joy:

@Cansu yaaa bir de öyle bir durum mu var​:woman_facepalming:t4: ben katlanabilir kova kullanıyordum öyle bir sorunla karşılaşmadım hiç, gerçi benim kullanma sıklığımla bebeği yıkadığımdaki kullanma sıklığım aynı olmayacak. Belki o şekilde sızdırma yapmaya başlayabilir. Banyo yaptırırken hep onu söylüyorlar bir tarafını yıkarken diğer tarafını örtün diye, kuşum bir de minicik şu an iy yapmışsınız. Analar gibi başlıyormuşum üşür annesi o üşür hahahha​:joy::joy:

@Hava ne kadar şıkmış bu, çok kullanışlı şeyleri çok severim :face_with_hand_over_mouth:bizde satılıyorsa kim bilir ne kadara satılıyordur​:joy: hiçbir özelliği olmayan ayaklılar bile dünyanın parasıyken​:woman_facepalming:t4:

4 Beğeni

@duygugillerdenbiri Korkma yaa, gerçekleri söylüyorum :joy::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Evimiz kucuk esyaya yer olmuyor. Katlanabilir o yüzden tercih etmek istemişdim ama burda sızdırıyor diyince hemen çekildim fikirden. Katlanamayandan alıcam mecbur ,inşallah :pray:

2 Beğeni

Okur okumaz eşime seslendim zaten​:joy: Nuran böyle diyooooo diye hahahah​:joy::joy: allah korusun zaten el kadar, ayaklı olanları araştırayım biraz daha​:joy:

2 Beğeni

Ben de ortalıkta olmasını istemediğim için katlanabilir istemiştim, travma oluştu resmen katlanabilire karşı:joy: banyoda kedimin eşyalarını azıcık kaydırıp ayaklı olanı oraya koyarım diye düşünüyorum ben de. Havalar ısınınca da salonda yıkarım kuzuyu​:face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

@duygugillerdenbiri Ahahahah :rofl::rofl::joy::joy: Kesin bilgi olmasa yorum yapmazdım emin ol :joy:

Kız o kadar minicik evlerde de oturdum ama Rüya’nın küvetine hep yer bulundu bir şekilde. Sen de bulursun merak etme :rofl::joy:

2 Beğeni

140 euro buraya gore uygun ama orda ne kadar bilemem guzelim. Katlanabilen guzel ama korktum Bir kac video izledim youtube kazalari Onun icin cok dikkat

2 Beğeni