Bebek bakım ürünleri

Kızlar selamm bebek bakım ürünleri olarak neler aldınız yada ne kullanıyorsunuz acaba ? Şampuan bebek yağı pişik kremi gibi. Mustela için baya iyi diyolar :blush:

Şampuan Sebamed, pişik kremi sudocrem, losyon Ecowell aldım.

Şampuan Sebamed, pişik kremi Bepanthol ve mustela aldım, bebek yağı Dalin aldım, losyon henüz almadım :see_no_evil:

Ben bebek yağı yerine losyon aldım acaba yağ da alsam mi :thinking:

1 Beğeni

Bebek yağı için burda olumsuz yazılar okumuştum ama ben ve eşim masajdan çok hoslandigimiz için bebeğimize de masaj günleri yaparız diye düşünüyoruz :see_no_evil:

Dalin… Pisik kremi,bebe yagi,sampuani,kolay sac tarama spreyi :rofl::rofl:dalin olsun benim olsun sade gecenlerde civilde cok iyi kampanya da roxy granul sabun buldum paketi 20tl idi 4paket aldim zannimca ilk seneyi cikarttirir bana :sunglasses::sweat_smile:

1 Beğeni

Mustela kesinlikle efsane. Ben oğlumda 3 sene kullandım. Hiçbir konak vs yapmıyor. Şuanda da Yves Rocher kullanıyorum oğluma. Yeni doğacak bebegime de kesinlikle mustela kullanacağım. Bir de ben kolay kurutma ve tarama spreyi de kullandım. Pamuk gibi oluyor saçları. Ben kullandığım ürünlerin içeriklerini kontrol ediyorum. Vegan olmasına SLS paraben içermemesine özen gosteriyorum. Eğer sizdede hassasiyet varsa bu konuda Instagramdan muhendisoglu egemen beyi takip etmenizi öneririm. Dalin vs hiç masum değil maalesef.

Bende olumsuz yazılar okuyup vazgeçmiştim ama emin de olamadım. Sanırım en iyisi bebiş doğunca doktora sormak. İyi mi değil mi eğer kullanılacaksa ne zaman başlanmalı.

1 Beğeni

Tabi kesinlikle doktora sormakta fayda var. ama bazı doktorlar da çok bilinçli yönlendirme yapmıyor maalesef. Bu noktada iş başa düşüyor. Eczacılar daha bilinçli bu konuda eczacınıza danışmanızı öneririm.

Eczacıya da sorarım o zaman ona göre karar veririm. Teşekkürler :smiling_face:

1 Beğeni

Kesinlikle kendi sorulcaklarima da ekliyim :pray:

2 Beğeni

Evet bende çoğunluğunda en basit mesela konak yaptığını duydum. En temiz içerikli ve yenidoğana uygun olarak mustelayı öneriyolar :blush:

1 Beğeni