Bebek bakım kremi

Merhaba hanımlar 5.ayina girmesine 1 hafta kalan bir bebeğim var ve kulak arkası kokuyor kötü kokuyor acaba neden ve her zaman temizliyor ve siliyorum (rutin kontrollerde doktor bir sorun olmadığını belirtti ) ama ben bebek bakım kremi olarak sudockrem kullanıyorum gayette memnunum acaba onu kulak arkasına da sürebilir miyim bir sorun yapar mı deneyen var mı yada bilgisi olan internete yazdığımda çıkmadı sudockremin yararları vs çıktı sadece

Canım bende kullanıyorum sık sık duş aldır aldığı zaman güzelce köpükle temiz temiz sodekrem pişik için güzel bir krem ama başka bilmem ama bir zararı olmaz

Banyo ettiremiyorum maalesef koluna bir iğne yedi doktor bir süre banyo olmasın dedi ama sık sık siliyorum ve temizliyorum ayrıca birşey daha sormak istiyorum kızım 5 aylık ve sürekli elini saçına götürüyor saçında beyaz birsey gördüm bitlenmis olabilir mi acaba ve ne yapmam gerekiyor

Saf zeytinyağı sürün geçer zarar vermez krem gibi surun pamuk yardimi ile

Sacina da surun islak mendille de temizleyin babaannem hep oyle yapardi bebeklere kabuklanma olmus olabilir sacindaki

Beyaz şeylerdi bilmiyorum kaç dk bekletip sileyim ıslak mendille peki

Bana sağlık ocağı doktoru popo ıcın hematen mavi kalıpli olan ılacından verdi faydasını gördüm

5 10 dk hic bir zarari olmaz arastirin yinede ama gercekten cok faydali bebek belli bi sureden sonra da kokar bu kokuyu da önler

Bebek yağı zeytin yağı sür biraz beklesin ince sık kıllı bir tarakla tara

Canım sudocremde Benzyl alcohol, benzyl benzoate, benzyl cinnamate var. Bunlar bazı bebeklerde cilt tahrişi veya alerjik reaksiyon yapabilir (özellikle hassas ciltlerde). Kulak arkası biraz daha hassas ve ince deri olduğu için tahriş etmiş olabilir bu da kötü kokuya sebep olabilir.

İçinde parfüm olduğu için mis gibi kokuyolardı büyük ihtimalle çocuklarınız :smiley: Bebek cildine aşırı zararlı parfüm üstelik parabende içeriyor. Yani sizin bebeklerinize bir şey olmadı diye başkasına referans olacağı anlamına gelmiyor. O yüzden kullanacaklar etken maddelerine bakıp kullanmaması gerektiğini görsün :smiley:

1 Beğeni

Üsluba bak :smiley: Bende sizin yaptığınızın yanlış olduğunu çünkü içinde çok fazla kimyasal olduğunu, bunun bebek cildine ve sağlığına zararlı olduğunu söylüyorum. Siz zamanında buna önem vermemişsiniz o sizi ilgilendirir. Yeni deneyecek annelere nacizane uyarıydı benim ki :smiling_face: Tecrübeler önemlidir ama lütfen bilim ve ilim yolundan ayrılmayın!

Belli ki sizin algılama probleminiz var :smiling_face: söylediklerimle yorumunuz o kadar alakasız ki :woman_facepalming:t2: Size hayatta başarılar diliyorum, çocuklarınızda sağlıcakla büyüsün inşallah.

Bu nasıl bir üslup Allah aşkına, @admin bunu görürsünüz umarım :folded_hands:t3:

1 Beğeni

Bepantol kremi de çok faydalıdır