Bebek bakım çantanızda neler var 🍼

Merhaba annişler
Bebek bakım çantanızda neler var bizimle paylaşmak ister misiniz
:baby_bottle::baby:t2:

2 Beğeni

Tırnak makası , tarağı, ateş ölçer,
Bebek maması, emzik,biberon,bez.
Yedek giysisi, ağız mendili , ıslak mendil,pişik kremi.
Ben bakım cantasına bunları koycam inşallah ,eğer eksik bir şey varsa soyleye bilirsiniz.

1 Beğeni

Anneye, çarşıya vs giderken yanımıza alınan çantadan bahsetmek istemiştim
Sen de aynı çantadan bahsediyorsan tırnak makası tarak lazım olmaz :innocent:

1 Beğeni

Hââ,yok canim bakım cantası dedin ben başka şey anladım.:slightly_smiling_face:
Çarşıya falan deseydin anlardım​:slightly_smiling_face:
Evet tırnak makası tarağiı lazım olmaz.:slightly_smiling_face:

1 Beğeni

1 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Bebek şampuanı önerisi

Çantanızda neler var hanımlar :angel:t2:

1 Beğeni

Ben beklemede kalayim unutmusmuyum bi bakayim :face_with_raised_eyebrow:

1 Beğeni

Benim çantada olanlar sıralı liste :sweat_smile::sweat_smile:

:pinched_fingers:t2:Bez :pinched_fingers:t2:Alt açma örtüsü :pinched_fingers:t2:Islak mendil :pinched_fingers:t2:Mama :pinched_fingers:t2:Termos :pinched_fingers:t2:Biberon :pinched_fingers:t2:2 tane kısa kollu zıbın :pinched_fingers:t2:1 tane fermuarlı tulum :pinched_fingers:t2:5 tane ağız mendili :pinched_fingers:t2:1 şapka :pinched_fingers:t2:1 müslin örtü :pinched_fingers:t2:1 emzik (kabul etmedi ama ne olur ne olmaz :sweat_smile:) :pinched_fingers:t2:Tomris’in dosyası (prematüre olduğu için her zaman yanımda taşıyorum. Yapılan tüm tetkikler dosyada ) :pinched_fingers:t2:1 hışırtılı kitap :pinched_fingers:t2:Emzirme örtüsü :pinched_fingers:t2:Acil durumlar için stick.

Bende bunlar mevcut. Şu an dışarıdayım. Ek olarak pusette müzikli uyku yardımcısı ve uyku arkadaşı var.

5 Beğeni

Hastane bavulumun yanina koydum hemen ulaşilmasi gerekenleri koydum çünkü ilk bavulu almiyorlarmiş bebegimin dogumhaneye verilcekleri ve terliklerim flan var ulasmasi kolay olsun dedim dogum anında

1 Beğeni

Uzun yolculuk yaotığım için benim çanta kabarık

Bez, alt açma örtüsü ve yedek örtü, alt açma minderi, ıslak mendil, kirli poşeti, pişik kremi, 2 battaniye, 4 kısa kollu zıbın 2 uzun kollu zıbın 2 alt, 1tulum, 2 çorap, 1 şapka, 4 önlük, 3 üst, 1 yelek, 1 hırka, emzirme önlüğü, sağlık dosyası, ateş ölçer, maske, kendime çamaşır ped vs cüzdan, roll on, gaz damlası, çay kaşığı, alışveriş poşeti, emzik, çıngırak

2 Beğeni

Ateş ölçeri cebimde taşıyorum artık ben hahaha ay resmen ağlanacak hâlime gülüyorum :sweat_smile:

2 Beğeni

5 gönderi yeni bir konuya bölündü: Ağız mendilinin yıkanması