Merhaba annişler
Bebek bakım çantanızda neler var bizimle paylaşmak ister misiniz
Tırnak makası , tarağı, ateş ölçer,
Bebek maması, emzik,biberon,bez.
Yedek giysisi, ağız mendili , ıslak mendil,pişik kremi.
Ben bakım cantasına bunları koycam inşallah ,eğer eksik bir şey varsa soyleye bilirsiniz.
Anneye, çarşıya vs giderken yanımıza alınan çantadan bahsetmek istemiştim
Sen de aynı çantadan bahsediyorsan tırnak makası tarak lazım olmaz
Hââ,yok canim bakım cantası dedin ben başka şey anladım.
Çarşıya falan deseydin anlardım
Evet tırnak makası tarağiı lazım olmaz.
1 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Bebek şampuanı önerisi
Çantanızda neler var hanımlar
Ben beklemede kalayim unutmusmuyum bi bakayim
Benim çantada olanlar sıralı liste
Bez Alt açma örtüsü Islak mendil Mama Termos Biberon 2 tane kısa kollu zıbın 1 tane fermuarlı tulum 5 tane ağız mendili 1 şapka 1 müslin örtü 1 emzik (kabul etmedi ama ne olur ne olmaz ) Tomris’in dosyası (prematüre olduğu için her zaman yanımda taşıyorum. Yapılan tüm tetkikler dosyada ) 1 hışırtılı kitap Emzirme örtüsü Acil durumlar için stick.
Bende bunlar mevcut. Şu an dışarıdayım. Ek olarak pusette müzikli uyku yardımcısı ve uyku arkadaşı var.
Hastane bavulumun yanina koydum hemen ulaşilmasi gerekenleri koydum çünkü ilk bavulu almiyorlarmiş bebegimin dogumhaneye verilcekleri ve terliklerim flan var ulasmasi kolay olsun dedim dogum anında
Uzun yolculuk yaotığım için benim çanta kabarık
Bez, alt açma örtüsü ve yedek örtü, alt açma minderi, ıslak mendil, kirli poşeti, pişik kremi, 2 battaniye, 4 kısa kollu zıbın 2 uzun kollu zıbın 2 alt, 1tulum, 2 çorap, 1 şapka, 4 önlük, 3 üst, 1 yelek, 1 hırka, emzirme önlüğü, sağlık dosyası, ateş ölçer, maske, kendime çamaşır ped vs cüzdan, roll on, gaz damlası, çay kaşığı, alışveriş poşeti, emzik, çıngırak
Ateş ölçeri cebimde taşıyorum artık ben hahaha ay resmen ağlanacak hâlime gülüyorum
5 gönderi yeni bir konuya bölündü: Ağız mendilinin yıkanması