ebek arabaları hakkında pek bir fikrim yok şimdilik tesadüfen bi marka gördüm görüntüsüne tasarıma tek kelime ile baayıldım! Tabi ki konforlu mudur kullanışlı mıdır bilmiyorum… bu markayı bilen duyan kullanan var mı “Greentom Reversible” Birde bir bebek arabasında olması gereken özellikler nelerdir?
Kaçıncı haftasiniz
Bebek arabasind olması gerekenler: 1- kesinlikle pratik katlanır açılır olmalı ve çok yer kaplamamali 2- çift yönlü kullanılır olması gerekir. Küçükken bebeği görmek istiyorsunuz büyüyünce de etrafı keşfetmek istiyor yolda giderken 3- kışlık aparatlarinin olmasi işinizi çok kolaylaştırır. Fermuarlı battaniye, rüzgarlık gibi 4- Tek elle yonetilebilmesi çok önemli.manevralarda kolay oluyor 5- altında bagaj gibi bı parca olması sizi çanta taşımaktan kurtariyor 6-bebegin temas ettiği parçaların çıkarılabilir yıkanabilir olması gerekiyor. Hemen makinaya atabilirsiniz.
Puseti yokmuş, evet renk tasarım çok hoşuma gitti, sizin alcağınızda çok güzelmiş güle güle kullanın
Aa evet kışlık malzemeler olmalı kesinlikle
Ben 17 deyim
Buda varmış pusetli ve kışlık ihtiyaçlarıda mevcut yaşnız araba ağırlığı 14kg yazıyor tüm parçaların toplamı değilse tek bir parça ile çok çok ağır bi araba
YBen de inceliyim onu
Bende 15 sayılır 2 gün kaldı
Ben belki ikinciyi de yaparım diye ona uyumlu bi bebek arabası aldım
cinsiyet belli mi
Oy kuzucuk sağlıkla gelsin