Selam kizlar yoyko marka olan bu bebek arabasindan alip memnun kalanlariniz var mi acaba yada bu markayla ilgili bilgisi olan saglamlik ve kullanisi nasil
Aynısından aldık canım henüz kullanmadık ama bilgin olsun çok büyük bi araba tek başına taşımak indirip kaldırmak hayli zor
Araba agirligina birde 7 kg yazmislar gorsel olarak ve ozellik olarak begendim bende
Spin 360 modeli dimi ?
Ya ben minyon olduğum için ağır geldi ya da sadece puseti 7 kg ama özellikleri çok güzel. Puseti çıkarmadan katlanmıyor ve büyük olduğu için her bagaja sığmayabilir canım aklında olsun
Onu bilmiyorum canim
Hic biri pusetle katlanmiyo diye biliyorum ama cok onemli degil saglamlik onemli benim icin ilk oglumda cok husran yasadim hemde kraft markasindan 3 4 gore garantiye gonderdim o yuzden bagaj kismiyla cok ilgilenmiyorum tamirlik bir durum olmasin bana
O konuda çok sağlam gibi geldi bana bi kurulum yapıp tekrar kaldırdık bakalım oğluşumuz doğunca kullanmaya başlıcaz inşallah
Gorunus ve kilo kapasitesi olarak bana da saglam geldi özelliklerine falan bakinca rabbim kullanmayi nasip etsin bize ne kadar kaldi dogumuna
Amin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım 23 haftalık olduk henüz
Oo cogu gitmis azi kalmis zaman cobuk geciyo bizde 35 haftalik olduk
Oy maşallah vaktiyle hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah
Bu arabadan kullanan bir tanıdığım memnun olmadığıni söylemişti özellikle kaldırımları vs zor çıkıyor demişti..Ben prego Venüs kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.
Amin insallah canim
Bebek arabasi secmek en zorlusu yaa o markayada baktim urun özellikleri onda da cok iyidi almadan once iyice fikir sahibi olmaya calisyorum malum bebek arabalari da biraz cep yakiyo fiyatlariyla
Evet bende deli gibi araştırmıştım ve onda karar kilmistim tüm beklentimi karşılıyor çok rahat bebeğimle gezebiliyorjm şuan 6 aylık oldu, mağazada vs görme sansiniz olursa incelemenizi tavsiye ederim.
Bu hafta ici carsiya gidip bakicam burasi kucuk yer cok secenek yok malesef muhtemelen internetten alicak gibi duruyoruz gormeden alicaz buyuk ihtimal o yuzden iyice arastirma yapmam lazim
Ben kraft kenya aldım. Netten 17küsürdü fiyatı. Geçenlerde gördüm e bebekte aynı fiyattı gidip göz gezdirebilirsiniz. Çok araştırdım daha bebeğim doğmadı ama araba hafif katlanınca bayağı Küçülüyor . E bebekte renk seçeneği azdı netten istediğim rengi aldım daha iyi oldu
Ilk oglumda kraft marka almistim hic memnun kalmamistim surekli garantiye vermistik o yuzden o marka beni biraz korkutmaya basladi
Benim bebek arabası prego aria plus kabin boy travel sistem pusette takılabiliyor çok hafif ve sürüşü falan çok pratik kibar bi araba travel sistemler çok ağır geldi bana açıkcası dar yerlerden geçebilir mi acaba diyorum benimki geçiyoe travel sistemler sığmayabilir heryere