Bebek arabası ve Park yatak

Bebek arabası ve Park yatak alacağız ancak kullanışlılık ve dayanıklılık açısından nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. Almışken iyi olsun her ihtiyacımı görsün istiyorum ama kayboluyorum seçenekler arasında. Tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi? :cherry_blossom:

2 Beğeni

Park yatak olarak Elele markasını öneririm :revolving_hearts: ben 2 bebek arabası değiştirdiği için işte bu diyebildiğim bi araba yok şuan

1 Beğeni

Ben bebek arabasında Joie markasını almayı düşünüyorum. Park yatak için de ya Kanz ya da Elele. Daha tam modellerine karar veremedim. Bebek arabası için rahat ve hafif olması çok önemli bence

Merhaba, hamileyken çok araştırmıştım yatak ve bebek arabası mevzusunu…Kızım dünyaya geldi ve 4 aydır ikisini de kullanma şansım oldu ve kesinlikle tavsiye ediyorum ikisinden de çok memnunum. -Bebek arabası : Prego Baby 2028 Venüs -Park Beşik: Prego Miami 8040 … Sağlıkla sizde kucağıniza alın ve güzel günlerde kullanın inşaallah

Bebek arabasında çift yönlü olmasına dikkat etmelisin ve tentesi tam kapanabilen olmalı bence benim cahilligime geldi tentesi yarım tek yönlü aldım çok pişmanım sadece hafifligini seviyorum arabanin başka hiç birseyinden memnun degilim

Joienin 3 tekerlekli bebek arabasini aldim manevrası cok iyi. 3 tekerlekli arabalarin kullanimi cok rahat trendyolda da var.