Bebek arabası tavsiye verir misiniz

Bebek arabası arayisina girdim kızlar sizin kullanıp memnun kaldığınız yada kalmadığınız neler var? Ben şuan Chicco goody plus ya da Kraft modellerine bakıyorum sizce? Hafif olması en önemli kriter çünkü genelde yalnız dışarı cikacagim

Ben ilk cocugum için kraft almistim asiri hafif ve pratik ve konforlu ben çok rahat etmistim çok saglam bir marka. Kraftin her urunu çok güzel. Simdi ikinci cocuga hamileyim. Bakalim ben ne alacagim. Yurt disindayim burada Kraft markasi yok maalesef büyük ihtimal baska bir sey alacagim burada henüz hiç inceleme yapmadim. Bakalım nolacak.

1 Beğeni

Kraft thunder . 1 aylik anneyim cok hafif pratik ve sağlam bir araba kucuk arabaların bagajina bile sigar özellikleri de çok güzel araştırın derim ben indirim den 15bintl ye almistim

1 Beğeni

Bende kraft alacaktım baya olumlu bakıyordum ama bazı anneler bana arabanın sadece yeni doğanda iyi olduğunu söyledi bebek haraketlendiği zaman öne kendini atsa devriliyor vs dediler o yüzden biraz bakış açısı değişti

1 Beğeni

AA öyle mi bu yorumu hiç duymamıştım

Ben de şuan Pierre Cardin karma plus bakıyorum çok yorum göremedim pusetli kabin boy ama kabin boyların tek eksisi çift yönlü olmamasi bu sorun olur mu ilerde bilemedim

1 Beğeni

Çift yönlü olmaması evet bir sorun, benim bebegm 10 aylık oldu ve son 1 aydır asla bize dogru gitmek istemiyor, sosyallestigi için hep diğer yone bakıyor, bizim tarafa cebirince ayağa kalkıyor tepiniyor ister istmez düşme tehlikesi oluyor..Bir kere alınan şeyler çift yönlü olmali bence.

Cybex easy twist +2 360 var. Biz onu aldık henüz kullanmadık ama pratik ve olması gereken tüm özellikler mevcut