Bebek arabası tasarlayalım

Merhaba anneler nasılsınız ben bebek arabamdan memnun değilim. Benim gibi anneler varsa beraber bebek arabası tasarlayalım mı?

Senin bebek arabanda hangi özellikler olsun?

Like A Boss Cat GIF by Pudgy Penguins

4 Beğeni

İlk benden gelsin, pusette oluyor ama bebek arabasına geçince olmuyor.

Oyuncak asma yerleri olsun isterdim

2 Beğeni

Düğmesi olsun ve basınca kendiliğinden kapanıp açılsın isterim.

Akşam yürüyüşe çıktığımda karşıdaki aracın görebileceği şekilde sensörleri olsun isterim.

Kapanınca sopa gibi kolay tutulur olsun isterim.

Kısaca robotik bir bebek arabası olsun isterim :rofl::rofl:

Ben de memnun değilim, hatta satıp değiştirmeyi düşünüyorum çünkü kolu öne gelmiyor. Ama hediye olduğundan ayıp olur diye de değiştiremiyorum :roll_eyes:

3 Beğeni

Düğmesi olsun oturunca kendi sallansın, iç karartıp ama oksijen dağılımı olsun, Mama ısıtabileceğim bir özelliği olsun, yorulduğumda binip otomatik süre bileceğim bir özelliği olsun, yağmur yağınca ikimizi de kuru tutacak bir şemsiyesi olsun düğmeye basınca çıksın ama ortaya, arada evi süpürsün camlarımı silsin çamaşır yıkasın. Tercihen arada yemek de yapsa fena olmaz :smile:

3 Beğeni

Son cümlelerinde sanki mutfak robotu oldu ha?:grin: Yazdıklarını okuya okuya gözümde canlandırıyordum. Bi baktım arabanın kolları çıkmış cam siliyor :rofl: @Betuesk

2 Beğeni

Havanın kaç derece olduğunu göstere bilsin isterdim. Yolda tekerleğin ilişeceği bir şey olursa araba önceden sinyal versin isterdim.

1 Beğeni

Direkt çok fonksiyonlu robot desene işte bacım :joy::joy::rofl::rofl::rofl:

2 Beğeni

Bence bebek arabasına ait çıkarıp takılabilen bir çanta olmalı anneler dışarı çıktığında sürekli birşeyler taşıyıp yoruluyor o yüzden bebek çantasının sabit olmasını isterdim

2 Beğeni

@NURAN @Betuesk sizin arabaya benim param yetmez :rofl::rofl: yine zenginler kazandı :smiley:

2 Beğeni

Şöyle dolmuşa kendisi binip inen dolmusta kendine ve bana yer bulup oturtturan :rofl::rofl::rofl:

2 Beğeni

Cracking Up Lol GIF

1 Beğeni

Ahahahhahaha minik bir istek işte​:rofl::rofl::rofl:

2 Beğeni

Fena olmazdı hani yaaaa :rofl::rofl:

1 Beğeni

Ahahahhahaha umut fakirin ekmeği işte. Anca hayal kurup umut ediyorum​:joy: Hayallerde sınır yok​:joy::joy::joy:

2 Beğeni

Bizde para olsa teho tehoooo :rofl::rofl::rofl::rofl:

Züğürdün zenginliği hayalleridir :rofl::rofl::joy::joy:

1 Beğeni

Aç tavuk rüyasında doyarmış

1 Beğeni

Ahahahah :joy::rofl::rofl: