Bebek arabası önerisi

Bebek arabası puset olarak hangi markayı tercih ettiniz uygun fiyatlı ama aynı zamanda kaliteli bebeğimin ve benim rahat ettiği bir araba istiyorum ama karar vermek zor… önerileriniz nelerdir ?

Benim arkadaşım Trendyoldan 4baby diye marka aldı siyah olanı bende denemiştim sürüşü çok kolay ve güzel bence ben kendim almadım arkadaşımdan alıyorum prava marka oda güzel kullanışlı

1 Beğeni

Bagi neo2 aldık biz. Ama tabi yılbaşından önce aldık uygundu şimdi nasıl bilmiyorum. Kaliteli de duruyor

1 Beğeni

O model içinde güzel diyorlar valla bence birbbebek arabasına 20 bin liradan fazla para verilmez müstiflikten başka bişey değil

1 Beğeni

Evet bende o yüzden uygun ama aynı zamanda bebeğimi de güvenli taşıyacak bir araba istiyorum. Travel Bebek Arabaları da çok kaba ağır geliyor kararsızım bakalım

Kraft slide ı size modelini aldım yılbaşından önce indirimle aldım kullanmadım daha ama bunu tercih etme nedenim içinin pusetinin geniş olmasıydı ve diğer travel sistem arabalara göre daha hafif diye tercih ettim şuan fiyatı artmış olabilir

1 Beğeni

Kanz okie dokie aldık 2 gün önce indirim vardı e bebekte. 14 bine geldi sürümü aşırı rahat çift yönlü pusetide kullanışlı

1 Beğeni