Kızlar merhaba 36+0 hamileyim daha doğum çantam bile hazır değil maalesef ne alacam ne alacam diyorum son haftalara kısmet oldu alışveriş yapmak ama aklıma takıldı taşıma puset alacam da bebek arabası da şart mı çünkü arabamız var bi yere giderken arabayla gidiyoruz yürüyerek gittiğim yakın yerlere ise bebeği pusete koyup öyle taşırım diye düşünüyorum ama sizce ağır olur mu yani bebek arabası alayımmı yoksa bikaç aylık olduktan sonra mı alsam pusette artık taşıyamicağım zamanda mı alsam siz nasıl yaptnz fikir verirmsnz
Bence pusetli bebek arabası alın almışken 3 ay sonra bebek kilo aldıkça onu taşıması daha zor oluyor. 1 ayda bile herşeye zam geliyor bide bence şimdiden almak daha mantıklı markette, pazarda, avm de gezerken puset taşıyamazsınız yenidoğanken bile belli bir süreden sonra gitmiyor çok zorlanırsınız
Haklısınız pusetli bebek araabasını bnde düşündüm de çok pahalı geldi bana o kadar bütçem yok acaba şimdilik sadece puset alsam ilerleyen zamanlarda bebek arabası alsam nssl olur fiyatından dolayı alamıyorum açıkçası
Aslında e bebek Trendyol buralarda baya hesaplı travel sistem Bebek Arabaları var bir araştırın isterseniz biz daha küçüğüz bende almadım ama kısmetse öyle yapacağım
Letgo dan bakmayi düşünmezmisin.? İyice arastırırsan yeni alinmis temiz ama memnun kalmadigi icin satan,hantalligindan cokyer kapladigindan degistiren bissuru insan var amac tum eksikleri keseye uygun ve kaliteli tamamlayıp iş görmek sonucta cevrendekilere 2.el aldigini soylemessen kim anliycak
Bu benim aldığım ben daha uyguna almıştım ama fiyatı biraz daha artmış ben beğendim ama tentesi tam kapanmıyor yarım o beni biraz rahatsız etti ama uygun diye iade etmedim işimi görür diye düşündüm alttaki de prego nun kalite olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum canlı görmedim ama fikir olsun belki tercih edersin
Benim ablamın var… satmayı düşünüyor… bütçen ne kadar özelden yaz istersen bana… ablamın aklındaki fiyatla uyuyorsa satsın sana
Haklısınz aslında ömür boyu her gün her gün kullanmayacak sonuçta isterim bende herseyin en güzelini en iyisni alabilmeyi ama yapacak bir şey yok şu an elimde o kadar yok letgodan baktım dediğinz gibi hem daha uygun hemde sırf başka hediye geldi diye kendi aldıklarını satan var ordan alacam heralde çok teşekkür ederim
Pahada agir ne varsa istedigim ordan aldim ben yardim edebildimse neala pazarlik yapmayi unutma
Eskilerin kullandigi portatif puset ana kucagi gbi oluyor ya ondan alabilirsiniz. Carsida pazarda falan fiyati uygun. Madem arabayla gidiyorsunuz. Ben oyle yapmistim. Sonra kış ayi gecti bebek buyudu oturunca falan da baston puset arabaya gectik . Letgo dan bakip bulabilirsiniz. Hersey bu devirde butçeye bakiyor. O pusetli takilmali bebek arabalari da cok buyuk yer kapliyor diye biliyorum
teşekkür ederim