Bebek arabasi alirken nelere dikkat etmeliyim?

Cok pahali olmasin puseti ile takim almayi cok isterim . Ama ilk gebelik oldugu icin bilmiyorum bu konulari . Ablam bana oneride bulundu alirsa. Tek tekerli al cift tekerliyi surmesi zor oluyor dedi. Alirken bu aklimda olacak baska neye dikkat etmeliyim .

1 Beğeni

Öndeki tekerlerin tek olmasını kastediyorsaniz satıcı kaldırımda denge sorunu yaşarsınız çocuk düşebilir dedi her zaman 4 teker daha güvenlidir…Ben tekerlerin yüksek olmasına, sürüş kolaylığına, tek elle katlanır olmasına, rüzgarlık ve kumasına bakmıştım…Onun dışında ortopedik ve bel destekli olması önemli, çift yönlü kullanım olursa puseti çıkarmadan tek tuşla döner bu da büyük bir kolaylık…Bebek arabalarinda kilo olayı var birde kaç yasa kadar kullanım sağlar bunu da sorarsiniz…

2 Beğeni

Ondeki degil yan yana oluyor ya toplam 8 teker oluy galiba​:crazy_face: onun kullanimi zor demisti. Bilgi icin de cok tsk ederim guzel bilgiler vermisiniz .

Benimde ilk gebeliğim internetten baktım ama içime sinmedi mağazaları dolanıp almaya karar verdik eşimle birlikte. Ağırlık kapasitesi ön arka şekle sürme yerinin gelmesine dikkat etmiştim ben daha aldığımızda 2 aylık hamileydim renk olarak kahve tonu almıştım sonra da nasip olursa kullanırım diye kaliteli sağlam şeylere baktım rulman tekerlekli mi ona baktım yani dönme sisteminde çok sorun yaşamayan 4 tekerlekli bir bebek arabası aldım . Örtü cinsine de baktım kolay silinebilir su geçirmez bi kumaşı olan bir araba tercih ettik

1 Beğeni

Bende bakacagim int arastirdim ama elimele bakmayinca olmayacak gibi bende grirenk dusunuyorum . Ilerde kizim ve ya oglum olursa bir daha masraf yapmak istemem .

Ben iki şeye dikkat ettim 1-kolay açılıp kapanması ve çok ağır olmaması 2-çift yön kullanabilmek (eline bir şey verdiğim zaman kendime çevirmek istiyorum boğazına kaçar falan diye) o yüzden Kraft Kenya travel sistem bebek arabasını tercih ettik ama biraz pahalıydı hediye alındı bize

1 Beğeni

İnternetten daha uyguna aldık biz arabamızı . Puset bebek bakım çantası hatta mağazada lansinoh kremi de vardı gögüs için internette 400 bandıydaydı aynı kremi 250 ye aldım toplam 6 bin verdik hepsi dahil içime de sindi görüp de al zevkli oluyor hem

1 Beğeni

Hangi site bnde fuyatlara bakiyim cok pahali olursa trendyoldan alabilirim.

Bende dikkat edecegim insAlh uygun fiyatli birsey buluruz

Lansinoh meme kremi 250 ye aldım ama dediğim gibi konyada ikamet ediyoruz burda bi mağazadan aldık

1 Beğeni