Bebek araba önerisi acill

Mrb güzel hamişler nasılsınız kaç haftalık oldunuz biz 31 haftalık olduk bugün bana bebek arbası önerirmisnz hangisini almalıyım sizce :cherry_blossom:

Trawel sistemden kimse memnun degil onu alma

Aslında ben çok memnunum sadece biraz yer kaplıyor travel sistem olan bebek arabası 4 baby markası 2 parça zaten 3 parça aldım ben bir büyük puset bir küçük puset birde tekerlekli mekanızma dediğim gibi biraz yer kaplıyor ama geri kalanında çok memnunum

Travel sistemli olanlar çok yer kaplıyor, tak çıkar zor oluyor hele yalnız dışarı çıkacaksanız.

Güzel bir öneriniz varsa ben de değiştirmek istiyorum

Bende onu favoriledm aslında yorumlar da çok iyidi bilmiyorum şuan aklımda o var benim de

Peki önerebilcehn bir marka varmı canım normal arabada

Prego aria plus çok Hafif pratik iyiki travel sistem almamışız bi tatile gidecek oluyoruz arabaya 2 valiz poşetler vs bebek arabası olmazsa olmaz zaten tam sığıyor travel sistem olsa sığmazdı:grinning_face_with_smiling_eyes:

kraftın kabin boyları çok güzel ve şürüşü iyi çok yer kaplamıyor ondan almayı düşünüyorum

Tşkr ederim canım bakıcam bende şimdi :smiling_face_with_three_hearts:

Ya ne güzel ozmn ben travel sistem almayı düşünüyodm Vala enisi normal araba alaym :sweat_smile:

Canım e bebekte çok güzel arabalar var oradan kendin gidip görüp almanı tavsiye ederim

Aynen boşver travel sistemi ben ilk baştan beri travel istedim eşim hep çok kaba tek başına kaldırman indirmen zor oluyor dedi şimdi kabin boy arabayı kızım kucağımdayken bile açıp kapatıyorum

Ben kraft kenya aldım . çok minimal hantal değil tekerlekleri de çok büyük değil manevraları çok iyi kullanımı rahat ben minyon biriyim daha çok ben kullanacağım için kendime uygun olanını seçtim ve gerçekten çok güzel henüz kullanmak nasip olmadı inşallah 1 aya kullanırım

Ben cift yönluden aldim