Bebek alisverisinde altın değerinde tavsiye

Acı bir şekilde tecrübe ettiğim ve hayatım boyunca pişmanlık duyacağım bı r konuyu paylaşmak istiyorum.kizima üç yaşına kadar bir sürü kıyafet mont neler neler aldım sadece coraplarina dünya para verdim ama en önemli gerekli şeyi gozardi ettim .süt sağmak için pompa hanımlar en iyisini alın ve saklama poşetleri neden önemli …kızım 49 günlükken ameliyat oldu o zamna kadar bir Gr bile almadı doğum kilosundaydi rahatsizligi vardı …kirkim diyordum ama inanın iki aya yakın sütüm bol ve sapsariydi ama kızım sadece tadına bakabilmisti ne yazikki heo.akip boşa gidiyordu kendim denemek için elimde sağım yapıp dökuyordum ne kadar süt olduğu görebilmek için herkes sütun yemiyor sütun iyi değil yaramıyor diyorlardı ne kadar da aptalmisim.ve neden oenmli diyorum çünkü sütünüz bol ise daha küçük olduğu için bebek fazla olacak sağıp biriktirin 6 aya kadra saklaniyor.kizim ameliyat olduğu zaman iki gu emzirenedim eve geldim sagdim bir su bardağı sagmaya devam etsem daha vardı ama döktüm …bir hafta kızımı besleyemedim.bir hafta sonra annesi besleyenimirsin deidmkerinde açlık yodgunluk stres sütüm yoktu ilk zamanlar …sagip biriktirseydim evladım ilk zamanlar mi sutumden faydalanirdi hamdolsun yine düzeldi emzirdim… buda acı bir tecrube her damlası çok kıymetli :cherry_blossom:

Öncelikle geçmiş olsun inşallah bebişiniz şimdi iyidir :cherry_blossom:kötü bir tecrübe olmuş evet ama siz o stresle hatırlayamadınız olabilir de hemşireler süt sağıp getir demedi mi. Genellikle öyle yapıyorlar annenin sütü varsa sağıp getirmesini istiyorlar belli bir saat aralığı bile veriyorlar

Cok sağolun tesekkurler hamdolsun kızım şimdi iyi maslalah ayinida yakaladı kilosu boyu çok şükür .kuzum ameliuattan dolayı bir hafta besleme yapılmadı sadece serum takiliydi birde serum GB beyaz bir oaket mama sanırım o skeilde beslendi .bir hafta sonra besleyenimirsin annesi dediklerinde uykusuzluk stres sütüm yoktu bnm uuldugum hep ziyan oldu boşa gitti saklasaydum çocuğuma ameliyattan sonra sapsarı olan sütümü verirdim …insna bilmiyor evlaidm içiyor zagen diy3 düşünüyordum kader işte neler yaşadım

:face_holding_back_tears:Nasibinde yokmuş demek ki üzülmeyin nerden bilecektiniz çok şükür şimdi besleyebiliyorsunuz umalım ki bir başkası bunu tecrübe etmesin :folded_hands:t2:

1 Beğeni

Öyle tabi amin inşallah rabbim kimseye yasatmasun asla sağlıkla kavuşsun herkes evladına …süt çok değerli 6 ayda saklanabiliuormus ek gıdada kullanılır :upside_down_face:hiç bir çocuk mahrum kalsın istemem bir damlası kimseninbosa gitm3ism inslalah :palms_up_together:

2 Beğeni

Amiin canım inşallah herkes evladını sağlıkla kucağına alıp sağlıkla büyütsün :cherry_blossom:

Amin ecmain :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::cherry_blossom:

1 Beğeni