21 haftalık hamileyim alışverişe yavaştan başlamayı düşünüyorum detaylıya girdim şükür sorun çıkmadı sizce hanımlar başla maliyim
Bence çok erken ama yine de sen bilirsin ben 31 hastalıkta başlamıştım
Bence de erken canım ben de doğum iznine çıktıktan sonra başlayacağım 32. Haftadan sonra ![]()
Canm ben azar azar alıyorum, bir anda veya herşeyi son 1 2 aya sıkıştırmak maddi açıdan Zorlaya bilir, tabi yine sen bilirsin. Sağlıkla gelsin bebişin inşallah.
Yavaş yavaş almaya başla bence haftan ilerledikçe ağırlaşıyorsun daha zor oluyor.
Toplu alım yaptığınızda bilindik markaler gerçekten güzel indirimler yapıyorlar. Parça parça alırsanız aynı indirimden faydalanamıyorsunuz. Bence de erken ben de 32. Haftada izne ayrıldıktan sonra yapacağım alışverişi henüz bir şey almadım. Ancak mağazaları geziyor ürünleri inceliyor ve alınacaklar listesi yapıyorum.
Erken diyorlar neye göre erken .. bence yavaştan başla agirlastikca zorlanıyoruz. Benimki de 21 haftalık oldu ve bir çok şey aldım hala alıyorum indirime girdikçe
Bende başlamayı düşünüyordum çoğu kişi erken diyince düşüncem değişti
Ben de 25. Haftamda başladım çok da ağırlaşmadan halletmek gerekiyor bence. Toplu alım yapmak zorunda değilsin hoşuna gittikçe maddi olarak da kendini sıkıştırmadan almak bence en mantıklısı. Son zamanlara kalmadan da yıkayıp ütüleyip hastane çantamı da yapmayı düşünüyorum çünkü son zamanlar çok zor olduğunu duydum herkesten
Erken diyenler son haftaya herşeyi sıkıştırıp kendilerine iş cikaranlar..İlk 3 ayda herseyi yapmıştım, 27. Haftada da odası hazırdı.Saglikla gelsin.
Ben 34.haftamda aldım
Bende öyle düşünüyorum ama doğuma 1 ay kala 1 günde alırız dediler