Bebek alışverişi ne zaman yapılmalı?

Merhaba arkadaşlar :smiling_face_with_three_hearts: Ben 6 haftalık hamileyim. Heyecanlıyım tabiikiii ama aklımdaki tek soru Bebişe nezaman alışveriş yapmam lazım ? Şimdiden teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Cinsiyeti kesinleşsin o zman yapılabilir

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Ama mesela.ortak renkler kıyafetler alabilirsin hem kız da giyer hem erkek de … bende pazartesj 6 olacam doktora gidecem bakalm ne var ne yok . Siz gittiniz mi doktora

cok erken canim dusuk tehlikesi donemi bitince bence ama en iyisi 25 haftaliktan sonra bnce

20.haftadan itibaren yapilabilir .Çok geç zamana da birakmamak lazim çunkü düsundükçe bircok ihtiyac cikiyor.

1. Haftada yapmıştım

Kızlar Elele marka Park beşik kullanan var mı aranizda nasıl memnunmusunuz önerir misiniz

Ben de o markanınkini almayı düşünüyorum burada bekleyeyim gelen yorumları :slight_smile:

Allah askina guzel anneler buraya yazin park yatak araştiriyorum bende iki aydir yardimci olun hangi marka iyi uzun sure kullanilabilir

Merhaba ben Prego Miami 8040 aldım çok araştırarak, size de bakmanızı tavsiye ederim

Bende park beşik almayı düşünüyorum ama kullanışı nasıl bebeğim için rahatmı bilmiyorum kullanan arkadaşlar varsa kullanışı güzel mi acaba yardımcı olabilir mi yani park beşik almalı mıyım? :slightly_smiling_face:

Ben aldım şimdilik oyun parkı olarak beş yaşındaki oğlum kullanıyor doğumdab sonra bebek yatacak :rofl: ben beğendim

Bu beşikten mi aldınız

Yatak olarak ne aldınız işine bir de trendyoldan mı aldınız ?

Merhaba, hayır içine İşbir yataktan aynı ölçüde ortopedik yatağını aldım, park beşik aldığımız yerde yatak seçenekleri de vardı görüp dokunup alma şansım oldu o yüzden

Çok kararsızım ben de trendyoldan almak istemiyorum izmirde de birçok mağazayı gezdim istediğim gibi bulamadım gezmediğim birkaç yeri arayıp direkt model soracağım artık

Babymall mağazasından almıştım bende, e bebekte de sanırım var …Ben çok içime sinerek almıştım inşallah sizde istediğiniz gibi bulabilirsiniz :rose:

İnşallah :pray: kapı süsünü bile yaptırdık beşiği hala alamadık ya emin olamamak kötü gerçekten :smile:

İnsan en iyisi olsun istiyor bebeği için sizi çok iyi anlıyorum bu yüzden :smiley: