Bebek aliş verısı

Bunlar benim aldıkalrım canım

Attıkların güzel ama pembe üzerinde ayıcık olan kullanıllı olmaz canım çocuğu rahatsız eder o ayıcık

Anladım abla tesekur ederım lısta yapıp atabılırmısın​:pray:

Tamam atıyorum şimdi aldıklarımı

2 adet hastane çıkış takımı (zıbınlı , zıbınları uzun kollu ) 2 adet uzun kollu tulum 1 adet kısa kollu tulum 4 adet kısa kollu zıbın 6 adet yenidoğan çorabı 20 adet ağız silme mendili 2 adet patikli tek alt don Yenidoğana uyumlu 1 adet biberon ( emmezse diye ) 1 adet yenidoğan emzik ( belki kullanılır diye ) Tırnak makası Tarak takımı ( uykuluk için taradığımız için bana lazım olmuştu) Bebek banyo süngeri 1 adet bebek yağı 1 adet pişik kremi Bebek battaniyesi ( 3 tane penye , 1 tane müslin , 1 tane örme ) Banyo küveti Banyo küvet filesi Banyo havlusu Şampuan ve sabun Anne için ; göğüs ucu kremi , göğüs pompası ( olurda emmezse kendini sağmak için , çatlak için hindistan cevizi yağı , korse , 2 takım lahusa pijaması , 3 takım iç çamaşır , 2 adet emzirme sütyeni , 1 paket göğüs pedi . Geri kalan aldıklarımda hemen yada şuan lazım olmayacak şeyler canım istersen onları da yazarım :smiling_face_with_three_hearts::heart:

Tama tesekur ederım abla​:sparkling_heart:

1 Beğeni

Fiyatları çok güzel hangi site acaba