Mrb hanımlar hastane e çıkış çantası için hemşireye verdiğimiz bebek elbisesi içinde zıbınla atlet nasıl olur yandan mı yoksa alt kısmında çıtçıtlı olan mı hangisini koydunuz
Hangisi tercih edilen acil fikir verinBen hastane çıkış setindekileri vermiştim. Kış olduğu için o zaman hepsini giydirdiler setteki. Şimdi de set vereceğim içinde bunlar zaten var, hem 10 lu hem 5 li set. Duruma göre giydirirler zaten
Ben ikisinden de koydum bence sende koy
Ben de iki takım beşli hastane çıkışı koydum ama bazı hemşireler ilk giydirildi esnada sorun yaratıyormuş hani göbek bağı için benim çocuğum yaz çocuğu olduğu için Ben her ihtimale karşı alttan çıtçıtlı buddy koydum ama hastane çıkışı için iki takım almıştım zaten yeterli olur değil mi!
Merhaba canim ben hem hastane cikisi hem yandan baglamali atlet koymusdum hemsireler atleti giydirmisdi gobek kordonundan dolayi bezi baglayinca atleti altta kaliyodu canim
Yeterli bence alttan çıt çıtlı mutlaka giydiriyorlar zaten 2 doğumumda da öyle oldu. Üstüne de alt üst zıbın. Yaz da olsa bebek üşür o sebeple ilk doğduğunda o takımları giydirirler.
Canım bunlardan değil yeni doğan iç zıbınlar var onlardan giydiriyorlar atlet yerine ilk zamanlar alttan çıtçıtlı atlet giydirmek çok zor oluyor 2. Koyduğun resim de üst kıyafeti iç kıyafet değil, 3 4 tane yeni doğan zıbın alsan sonra atlete geçsen senin için de kolaylık olur çünkü o kadar küçükler ki insan giydirirken incilticem diye korkuyor
Aynen canım bunlardan ilk zamanlarda giydiriliyor
Ben internetten aldım çok küçük çıktı prematüre muhtemelen gönderdiler ebebekte 2 li si 75 TL civarıydı sanırım aldım canım
Canım bu yandan açılanlar çok pratik oluyor onu tercih etmeni öneririm çok güzel ve kullanışlı oluyor