Kızlar size sorum şu.
Gercekten merak ediyorum,kaç kere başıma gəldi ama bu defa ,acıtdı diye soyleyeyim dedim.
Benim bebek sol tara yatdığım zaman karnimın en en en kenarına gidiyor .tam uzandigim bölgeye .şaşırıyorum bebek ansil.oraya giden bilir diye.başliyorr orda tekme atmağa sonra oraya oyle tekme atiyor ki .ordan acıtıyor.demin yine oyle oldu .kaburgam zedelendi qaliba,nefes alamiyordum alınca acıyordu .bel uste uzandım ve bebek artık sol tarafdan değildi ortadaydı.
Sizde boyle oluyormu?
Bebek baş aşağı durduğu zaman ayakları mide tarafımızda olur, yukarda hissederiz hareketlerini. Baş yukarı durduğu zaman da ayakları kasık bölgemizde olduğu için hareket ettiğinde kasıkta ağrı vs olabilir. İki hafta önceye kadar benim bebeğin de ayakları kasık bölgemdeydi ve hareket ettiğinde çok acı çekiyordum. Şimdi kafası kasık bölgemde, bu kez de çok tuvalete gidiyorum baskıladığı için Bebekler işte
çok sert hareketler etme uzandığın yerden de yavaş kalkmaya çalış ani hareketler yapma bende de oluyo tekmeledokce acıtıyo bazen 16haftamdan 23 e kadar sürekli tekmeleyip hareket ediyodu şimdi daha az hareket ediyo hem uyuyomuş hem de büyüdü ya ondanmış
Benim bebegin hareketleri de yukarda hissediliyordu acaba ters mi döndü artik kafası aşağıda mı dedim.
Doktora sordum.
Meğer suyum sınırda olduğu için alanı gelişmiş bizimki de yukarda takılmayı seviyormuş