Bebeğinizin İlk Kesilen Saçıyla Ne Yapacaksınız ? 💇‍♀️

Merhaba arkadaşlar

Bebeğinizin ilk kesilen saçını ne yapmayı düşünüyorsunuz ? :blush:

Biz Rüya’nın saçını 4 buçuk yıl hiç kesmedik. Daha 3 ay önce kesmiştik ve sakladık saçlarını. Rüya ile bana o saçların bir kısmından özel kolye yaptıracağız. Anne kız takalım diye. Şeffaf kolyenin içine koyuyorlar saçı, çok otantik duruyor. Eşim de kendisine tesbih yaptıracak kalan saçıyla :blush:

Bende saklamayı düşünüyorum. Biz hep saklarız. Kolye fikrini bende düşünmütüm ,eşim nasıl kullana bilir ne yapa bilir diye düşünüyordum. tesbih fikri süper, teşekkür ederim. İnşallah öyle yaparız :blush::palms_up_together:

İnşallah canım :purple_heart:

Ben ikisininde sacini saklıyorum ne yaparim karar veremedim

Gebe okulunda bebek güncesi vermişlerdi şimdilik onun icinde saç koymak icin zarf bölüm var oraya koymayi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda farkli bişey yapabilirim

Yaa ne kadar güzel :heart_eyes:

4 buçuk yıl önce gebe okuluna ben de gitmiştim ama bize vermemişlerdi :pleading_face:

Şansınız yokmuş ufak ama güzel bişey kendiniz de yapabilirsiniz

Fotoğraf atabilir misiniz @Fatma26

Atayım

Ay cok çok güzelmiş guzel anilar biriktirirsiniz birlikte inşallah​:palms_up_together:t3::rose::bouquet::breast_feeding:t2:

Kiz bebek güncesi

Erkek bebek güncesi

Buldum trendyolda alacağım

Ne güzel çok beyendim :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: güle güle kullanın

Çok güzel düşünmüşsünüz :grin: ben henüz bu konuda detaylı düşünmedim :innocent:

Aa çok güzelmiş güzel günlerde kullanın :star_struck:

Amin canım saglikla gelsin de :smiling_face_with_three_hearts: