Bebeğinizin İlk Kesilen Saçıyla Ne Yapacaksınız ? 💇‍♀️

Merhaba arkadaşlar

Bebeğinizin ilk kesilen saçını ne yapmayı düşünüyorsunuz ? :blush:

Biz Rüya’nın saçını 4 buçuk yıl hiç kesmedik. Daha 3 ay önce kesmiştik ve sakladık saçlarını. Rüya ile bana o saçların bir kısmından özel kolye yaptıracağız. Anne kız takalım diye. Şeffaf kolyenin içine koyuyorlar saçı, çok otantik duruyor. Eşim de kendisine tesbih yaptıracak kalan saçıyla :blush:

3 Beğeni

Bende saklamayı düşünüyorum. Biz hep saklarız. Kolye fikrini bende düşünmütüm ,eşim nasıl kullana bilir ne yapa bilir diye düşünüyordum. tesbih fikri süper, teşekkür ederim. İnşallah öyle yaparız :blush::palms_up_together:

1 Beğeni

İnşallah canım :purple_heart:

1 Beğeni

Ben ikisininde sacini saklıyorum ne yaparim karar veremedim

1 Beğeni

Gebe okulunda bebek güncesi vermişlerdi şimdilik onun icinde saç koymak icin zarf bölüm var oraya koymayi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda farkli bişey yapabilirim

2 Beğeni

Yaa ne kadar güzel :heart_eyes:

4 buçuk yıl önce gebe okuluna ben de gitmiştim ama bize vermemişlerdi :pleading_face:

2 Beğeni

Şansınız yokmuş ufak ama güzel bişey kendiniz de yapabilirsiniz

1 Beğeni

Fotoğraf atabilir misiniz @Fatma26

1 Beğeni

Atayım

Ay cok çok güzelmiş guzel anilar biriktirirsiniz birlikte inşallah​:palms_up_together:t3::rose::bouquet::breast_feeding:t2:

Kiz bebek güncesi

Erkek bebek güncesi

Buldum trendyolda alacağım

Ne güzel çok beyendim :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: güle güle kullanın

Çok güzel düşünmüşsünüz :grin: ben henüz bu konuda detaylı düşünmedim :innocent:

Aa çok güzelmiş güzel günlerde kullanın :star_struck:

1 Beğeni

Amin canım saglikla gelsin de :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni