Yaşadıklarınız çok zor şeyler bu sorunlarınız azalacak gibi de durmuyor muhakkak sizinde kızınızında psikolojik bir destek alması gerekiyor maalesef kayınvalideniz kızınızı size ve kardeşine düşman etmiş doğduktan sonra bu sorunlar daha fazla artacak sizin bebeğinizle ilgilendiğiniz her an kızınızın öfkesi artacak Allah korusun zaten kardeş kıskançlığı normal bir çocukta bile olurken babanesinin etkisinde kalan bir çocuk daha fazla kıskanacak öfkelenecek. Eşinizin burada tutumunu pek anlayamadım sizin tarafınızda mı genelde yoksa anneci yoksa iki tarafıda idare mi etmeye çalışıyor. Öncelikle kızınızı tekrar kazanıp onunla olan bağınızı lütfen güçlendirin ve bunun için kimi karşınıza almanız gerekiyorsa lütfen alın doğumdan sonra işler dahada zorlaşır. Kayınvalidenize gelirsek kesinlikle değişmeyecek bir kadın amacı da çok belli çocuğunuzu istiyor bu çok net. Lütfen evliliğinizi ve çocuklarınız için gereken desteği almaktan çekinmeyin. Ama önceliğiniz çocuklar. Allah yardımcınız olsun
2 Beğeni
Baktım okudum ve gerçekten her şey çok üzerinize gelmiş anlam veremedim herkes bakamıcağı çocuğu doğurmaz zaten eşiniz neden karışmıyo bi şey demiyor onu anlayamadım benim karşıma şahsen kimse böyle gelemezdi annemde olsa kaynanamda herkes bakmakla yükümlü değildi zamanında kendi isteğiyle baktı bakmak istemeseydi siz bakacaktınız Allah yardımcın olsun inşallah
1 Beğeni
Gerçekten Allah yardımcınız olsun sende küçük çocuğun sana vurmaya kalktığında yanlız kaldığınızda onu kardeşine doğru güzel duygular beslemesini söyle bak orda senin kardeşin var seni çok sevecek minicik elleriyle sana dokunacak sana canım anlam diye sarılacak öpecek seni çok sevecek diyecek de bu kadar zulümde hiç bir kadın çekmek zorunda değil
1 Beğeni