- Haftamda öğrendim ben de
- Haftamda öğrenmiştim
İkili tarama testi için 12.haftamda gittim ultrason doktorundan çok çok rica ettim azıcık bir tahmin yapın lütfen hergün rüyamda erkek bebek görüyorum dedim güldü… Kıza daha çok benziyo ama değişir dedi bir oğlum var heveslenmekte istemiyorum ama kız gibi hissediyorum
Ilk 11 haftaliginda tahmini soylenmisdi kiz sonra 16 haftasinda yine kiz soylendi kizim olacak Allahimin izniyle saglikla gelsin tum bebekler inseAllah
11+6 haftada
En erken ben ogrenmis olabilirim sanirim 11. Haftada öğrendim
Yeni rekor geldi
Vaaov çok havalı
bayagi bir rekor olabilir
Hangi doktor bu reklamı hak ediyor
@Cansu Ultrasonda ogrenmedim ama genetik testi yaptirdigimiz için erken cikti sonuc degisme ihtimalide yoktu
O haftada ultrasonda görebilen doktorun en az 20 gözü olması gerekirdi zaten
13+2 erkek bebekler kendini genelde daha cok cabuk gosteriyo.
Sağlıkla gelsin inşallah
Haklısınız kız bebek daha utangaç olurmuş göstermezmiş
Merhaba kaçıncı haftada cinsiyetini öğrendiniz ben 14 haftalık gebeyim 4 temmuzda kontrole gittim doktor cinsiyetine bakmak istedi fakat bacaklarını kapatmıştı görünmüyordu halk arasında söyle bisey deniyor eyer bacaklarını açmıyorsa büyük ihtimalle kizdir diyorlar siz ne düşünüyorsunuz
Merhaba bize 13. Haftada söylemişti cinsiyetini. Daha erken kordon olabilir mi acaba diye kafamda soru işareti kalmıştı bugün 20+3 kontrole gidiyoruz yine erkek derse 13 haftalıkken bilmiş olacak
Hayırlısı neyse o olsun benim icin cinsiyet fark etmez sağlıkli olsun da ama cinsiyeti ne olursa olsun insan merak ediyor öğrenince yazarsiniz
bende de cinsiyyeti göstermiyodu 3aylıkken gitmiştim erkek çıkmıştı bir yüzünü bir cinsiyyetini göstermiyor
13 hafta da ogrenmistim