Bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz?
Bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz?
Doktor 10. Haftada gördü ama bize söylemedi ben ultrasona bakınca kız olduğunu bildim. 13. Haftada ikili test yaparken cinsiyeti kız olabir diye tahmin yaptı 16. Haftada erkek oldu kesin dedi
14 haftalık olduğunda öğrenmiştim ben
İlk bebeğimin 20.haftada net söyledi Dr öncesinde emin olamadi.İkincisinde de önce kız gibi deyip sonra 16.haftada erkek dediler.Ama ben ikisinde de erkek olacağını hissetmiştim.Bu üçüncü gebelikte yanılmak istiyorum
Ben 12 haftada öğrendim çok heyecanlıydı:))
16 haftalıkke. Öğrendim
Ben 3 haftalıkken öğrendim.
Bende 16 haftamda ogrendim. kesin dedi.Allah hepimizin çocuklarını sağ selamet kucagimiza almayı nasip etsin aminn
Kız mı erkek mi canım?
Nasıl yani.21 gunlukkenmi?.oyle bisey mümkün değil.bebek daha üzüm tohumundan da kucuk ve.cinsiyet organi yok
Erkek soylediler……her ağızda bir dua vardır saglikli dogurmam için dualarınızı esirgemeyin kızlar
Hamile kaldıktan 16 hafta sonra cinsiyeti için kesin olarak söylüyorlar
Ama içimde tedirginim.doktor cinsiyetə bakmiyordu .kız olunca aldırıyorlar diye …benkide kız olur aldiririm falan diye bakmiyordu…sonra ısrarla bir şekilde bakdirdik.ilk çocuk asla aldırmam.ister kız ya oğlan fakt etmiyor çünki .evlat evlatdir …bizdə sonucda bir kadınız .eşim içində fark etmiyordu.tabi gönül istiyor erkek olsun ilk .ama kız olsaydı da fark etmiyordu …,.doktor erkek dedi .ama biraz tedirginim o konuda .belki yalan soyledi aldirmayalim diye.belki kiž mı diye…eşim sordu kesinmi yani .kıyafet falan aldigimizda.renklerini düzgün alalım diye…falan…doktor evet kəsin dedi …bakalım doguşta gorucem.insallah
Burda da hala o durum var. Cinsiyet ayrımcılığına çok üzülüyorum. Erkek olacaksa paşa olacak diyorlar ben çok kızıyorum. Paşa diyen olduğunda onları uyarıyorum.
Bende cinsiyetini oyrenmedikden once banada oyle diyordu annemle ablam.bende çok kıziyordum.bidaha soylemeyin diyordum
13 haftada cinsiyet net bilinmiyor ama ,ben daha 16 haftadydım doktor goremyorum falan diyordu
Evet bazen gösdermiyor
Benim bebeğin keyfi yerindeydi yatış pozisyonu öyle güzeldi ki bir bakışta şeyi gördük bacakları açmış hafif yukarı kaldırmış bir eli kafasında
14 hafta da ogrendim Guldu hatta senin altincida oglan olacak bak gor dedi