Bebeğinize yünlü yelek tercih ediyor musunuz

İlk olarak Maksat muhabbet adlı kanalda gönderildi
Ebruvpr

Peki bi soru daha soram

Yenidoğan yelek örülüyor babanesi annenesi falan çok giydrme taraftarı değilim penye yelek düşünüyorum

Onlar da diyoki giydir bişe olmaz

zsnblk

Yani tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi ama çok çabuk büyüyorlar ablamdan biliyorum çok küçük şeyler almadım ben bide hediye getirenler de olacak

Ebruvpr

Evet

zsnblk

İlk aylarda biraz belki yün kaşıntı yapabilir ama 3 aydan sonra giydirebilirsin ilk aylar için ben pamuklu penye yelek aldım

Ebruvpr

Hah aynı fikirdeyim bende

Giydiren varmı merak ettim

1 Beğeni

Ben uzun kol zıbın üstüne yünlü yelek giydirmesini seviyorum. Bir de bebek yünleri kaşındırmaz yumusacık olurlar

2 Beğeni

Anamin ördüklerini giydiririm hep hem tek yelek degil alt ust patigine kadar örer takim yapar :palms_up_together:t3::heart:

el-rg-s-beyaz-bebek-takimi-3-300x500w Bu sekilde

7 Beğeni

Bende ördüm bebeğim için bende bebek yunuyle örülen örgüler hem sağlıklı hem sıcak tutuyor ben penyedense yün taraftarıyım​:hugs:

3 Beğeni

Annenin ellerine sağlık :heart::heart_eyes:

2 Beğeni

Çok güzelmiş güzel günlerde kullanın :grin:

1 Beğeni

Ay çok tatlılar

2 Beğeni

Canim bunlari google attim annemin ördükleri daha farkli bazanin altinda hurcta cikarttigim zaman onlari paylasirim :hugs:

1 Beğeni

Teşekkür ederim gaza geldim bugün cikarta bilirsem hepsini cekip atarim size ornek olsun doye google attim :see_no_evil:

3 Beğeni

Yaaa çok tatlılar bende giydirecegim el emeği örgüler hediye geldi

3 Beğeni

Beyaz takım olanın da bende ceketi vAr ben giymişim şimdi oğlum giyecek :smiling_face_with_three_hearts: inşallah hayırlısı ile

3 Beğeni

Yelek giydirile bilir zıbın üzerine ama ondan başka yünlü kıyafet giydirmedim ben. Yünlü bişeyler ördüm ama giydiremiyorum maalesef. Hem sıcaklık yapıp terletiyor hemde kaşıntı yapar diye giydirmiyorum.

1 Beğeni

Biliyormusunuz yumuşak bile olsa kolu uzun kollarını kaşındıra biliyor bazen.bize kaşımaz diye geliyor. Dili yokki söylesin çocuklar ah ah.

1 Beğeni