Bebeginiz küvezde yatti mi acil bakın

Ben 32 haftalik ikizlerimi doğurdum bugun iki haftalık oldular bebeklerim hala kuvezdeler ama biri çok kilo kaybediyor önce güzel aliyordu şimdi günde 100 gram kdr veriyor önceden bunu yaşıyan oldumu

Benim iki kızımda erken dogud büyük olan sadece bir ayda 200 Gr alarak çıktı 1440 doğup 1650 ile bana verdiler çok kusuyordu kilo akışı olmadı kuvezde bir ay sinra bana verdiler bana verdiklerinde hızlı kilo almaya başladı tam bir ayda 3 kilo oldu

Bı alır bı veriri günlük 10 Gr alsa seviniyorsum o zaman

Kaç haftalık doğdular peki

Arkadasim 28 haftalıkken korkuyor ve suyu gelip doguma aliyorlar 1 ay kadar hastahanede yatirmislar bebek kilo alsin diye bekletmisler ama bebek giderek kilo veriyormus atkadasimin kocasi almis bebislerini kabul etmemisti öldürecekler bebegi diyip hastahaneden cikariyor anne sutuyle saglam bi kilo aliyor simdi acaba kalsa öldururlermiydi diyoruz baya zaman oluyor simdi 11 yasinda kizceleri

Büyük kızım 30 hafta küçük kızımda 31 hafta

Bende sürekli gidiyordum devlet Hastanesi’nde ama onlar nasıl bakıyordu bilmiyorum tabi çocuk bana verilomce daha çabuk toparladi

Ha ama akrabamiz cocuga kilo kaybrttiriyordu sarılık vardi mesela hastahane yatirmisti kuveze 10gram verdi diye :laughing: özeldi sanırım

Benim bebekler de özel hastanede yatıyorlar da şuan özel hastanelerden korkar oldum

Peki anne sütü mi verdin emzirmeden bir ay boyunca sütün kesilmedi mi

Sürekli sağıp hastaneye götürdüm kesilmedi

Samsun medipolde ydi galiba ya onlarun dogum yaptigi hastahne suan cok saglikli en fazla 10 aylık falan oldu bebisleri ama sanmiyorum su haberlerden sonra hastahanelerin o şekildr bir seye cesaret edeceklerini onlarin suan müsteri kaybrttikleri guven kaybettikleri dönemdeler

Ayn öyle ins