Benim bebeğim 16 haftasında cinsiyetini oyrendiğimden iki gün sonra tekmeledi yavaş yavaş.
Şimdi 18 haftayim və dışarıdan bakildiginda tekmelerini gore biliyoruz eşimle …her tekmelediginde sanki ilk defa tekmeliyormuş gibi heyecanlanıyoruz .və bebegimin sizə Selami var .çünki bunu yaza yaza bebeğim tekmeliyor teyzeleri
Sizdə kaç haftada atdı və nasıl hisdi?
Ne güzel yazmışsın. Benim de karnım dışardan bakıldığında bebek hareketleri gözüksün istiyordum. Eşim hala tekmeleri hissedemedi
Bende 16. Haftadan sonra bi kaç his oluştu ama gaz mı bebek mi bilemedim. Ben 21-22 haftada hissetmeye başladım
Sanki içimde balon patlıyormuş gibi oluyor.
İçimde kelebek uçuyor gibi hissetmeyi bekliyordum (genelde anneler öyle hissedirmuş)
Detaylı ultrasonda kalbine bakarken kelebek gibi uçuyor demiştik
İnanmazsın ben de bunları yazarken bebek eşlik etti.
Canim benim ya.bebeklerimiz qaliba bir birleriyle iletişime gectiler nedersin
16 haftada bebek tekmelediyinde,kelebek ucması gibi oluyor .gün gün buyudugu için tekmelerini rahatlikla hiss ede biliyorsun…ben 18 haftayim ve bəbəyim şükür iyi tekmeliyor,bazen tekmelemedigi zaman endişeleniyorum niyə tekmelemiyor diye ,eşimde olur boyle ,her dakika tekmeleyeecek diye bir şey yok ki diyor…sizdə boyle endişeler oldumu hıc ?
Ben hiç endişe etmiyorum. 24. Haftadayız. Tekme atmadığı zamanlarda uyuyordur diyorum. Burda uyusun da büyüsün derler araştırmalarıma göre bebek genelde uyuyormuş. Biz hareket halindeyken bebeği saran su hareket ettikçe ona ninni gibi geliyormuş. Bu sebeple biz uyuduğumuzda hareketleniyorlarmış
Evet biliyorum.bebek 18 haftasından etibarən genelde çok uyur diyorlar…ilk haftalarda da uyuyor ama şimdikinden az