Hanımlar beşik arayisindayim ve aldığımı verimli kullanabilmek istiyorum. Çevremden çok fazla "zaten beşikte uyumuyor " tarzı söylemler duyuyorm. Sizin bebekleriniz beşiklerinde uyuyor mu nasıl alistirdiniz beşikte uyumaya ve hangi beşik en kullanışlı sizce.
Biz aldık bizimki beşikde uyumuyor beyfendi
Aliştıramadik alıştırmak için neler yapılıyor bilmiyorum o yüzden bende bekleyeyim.
ben aldım 8 9 yaşa kadar uyuya bilir.Bebek arabasında uyuttuğumda birden diksinerek uyanıyor elleri falan değiyor arabasına uyanıyor hemen.İlk başlarda arabada uyurdu ama şimdi kendi beşiğinde sallanarak uyutuyirum
Benim iki kızım da uyudu beşiklerinde. Eylül hala uyuyor. Bence gerekli. Bebeği emzirip geri beşiğine koyduktan sonra beşikte uyur
Bebeğim kucağımda uyuyor beşiğine koyunca uyanıyor. Doğum yapan arkadaşlarıma soruyorum hepsinde öyleymiş. Biz kraft near me aldık. Altını da orda değiştiriyorum. Şimdi dönmeyi öğrendi tuvalete gideceksem hemen beşiğine koyuyorum. Alt değiştiğimiz yerin kenarından oyuncak sarkıttım yeri geliyor oyun da oynuyor böyle böyle yatakta kendini güvende hissedecek. Biraz da yana dönmesi için teşvik oldu. Örnek görsel ekleyeyim. @NURAN sence beşikler sadece uyuma yeri mi olmalı yoksa böyle oyunlar da oynaması uyku ile oyunu karıştırır mı?
Aksine oyuncaklarını daima orda görürse orasının kendi yeri olduğunu bilir arkadaşım. Kendini daha güvende hisseder ve onlarla oyalanarak uykuya dalmayı da öğrenir ileriki zamanlarda
Eylül kucakta uyuyor, beşiğine koyunca da uyanmıyor çok şükür normal zamanda. Ama şu an atak ve diş dönemine girdik, çıkamadık bir türlü. O yüzden nasıl istiyorsa öyle uyutuyorum şu an onu
@NURAN Eylül çıkardımı dişini?
Bu arada Ömerde gündüzleri uyuyor geceleri uyumuyor.
Gecede gunduzde uyuyo belli olmuyo
Yok bebeğim, daha çıkarmadı