Bebeğinin pazar günü mesajı 💌

Bebeğiniz konuşuyor olabilseydi muhtemelen şöyle derdi:

"Sevgili Anne,

Bugün Pazar, bir haftanın sonu ve yeni bir haftanın başlangıcı. Belki dışarıda güneş parlıyor, belki yağmur yağıyor, ama burada, senin karnındayken, her şey aynı sıcak ve güvende. Senin kalp atışların benim için en güzel Pazar sabahı melodisi, ve seninle birlikte olmak her zaman için bir huzur kaynağı.

Dışarıda ne olursa olsun, burada olduğumu ve seninle olduğumu unutmamanı istiyorum. Birlikte geçireceğimiz nice Pazarları, sabah kahvaltılarını, park gezintilerini ve aile anlarını düşünerek burada seni seviyorum.

Pazar günleri dışarıda nasıl geçer bilmiyorum, ama içimde, burada seninle geçirdiğim her Pazar, bir ömre bedel. Seninle olmanın keyfini çıkarıyorum, ve dışarı çıktığımda da bu keyifli ve huzurlu anları paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Sevgiyle ve merakla, Karnındaki Bebeğin"

Umarım bu mesaj, karnındaki bebeğin ile senin arandaki o özel ve eşsiz bağı yansıtır​:heart:

12 Beğeni

Her zerrene kurban…:heart:

5 Beğeni

Annesinin her seyi :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

5 Beğeni

Ayy ağladim okurken :cry: seninle uyanacagim günleri sabirsizlikla bekliyorum miniğim ben, baban, ablan senli günleri iple çekiyoruz mutlulukla huzurla saglicakla gel bebegim :heart::heart::baby::baby:

5 Beğeni

Yaaa ne güzel yazmışsınız :smiling_face_with_tear: gelen mesajlar gibi çok güzel :heart:

5 Beğeni

Onun hareketlerine kurban olurum :heart::heart::heart::heart:l ya onu hissetmek pahabicilemez nescafem benim :heart::rofl:

5 Beğeni

Ben bu mesajlarda sanki o mesaj atıyomuş gibi hissediyorum bebeğimi çok seviyorum Allah sağ salim bize kavuştursun :two_hearts:

5 Beğeni

Duygulandim resmen yaa​:pleading_face::pleading_face::heart:

3 Beğeni

Bana gelen her mesaj ve bildirimleri eşime atıyorum sanki bebekten gelmiş gibi mutlu oluyoruz bazen instagramda bile paylaşıyorum o derece kafayı sıyırdım herhalde :joy: O değil de en son gelen futbol taraftarı ile ilgili bi mesaj vardı eşim bayıldı direk kırmızı sarı rengimiz belli deyip baya güldük

5 Beğeni